SKRIVET: 2009-12-31, kl 22:53:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

**** GOTT NYTT ÅR *****

Året spm har varit har man hunnit med en massa roligt och tråkiga uppleverser!
året började med att jag köpte lägenheten
är så tacksam för all hjälp jag fick med att göra den i ordning! och pappa var en ängel som verkligen ställde upp fast han inte hade tid!
Jag ställde gizmo på den första officiella hundutställning :) vilekt har gått bra hela tiden!
köpte katten Astrid!
och det allra värsta som har kunnat hända att pappa dog, är det värsta som jag har varit med om. Annars har året varit jätte roligt :)
jag Gizmo och alla mina andra små söta bollar vill önska mina läsare gott nytt år ! och en god fortsättning på det nya året!
År 2010 har jag faktist ett nyårslöfte! att inte käka så mycket sötsaker och inte dricka läsk mer änn max 1 gång i månaden!
så just nu sitter jag och käkar en chocklad kaka här, mm men snart är det slut med det!
.... Ska även ställa Girre på så mkt utställningar som jag kan och hinner med :)


SKRIVET: 2009-12-31, kl 16:50:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo är så söt :)

tänk vad tiden går fort!
Gizmo har vuxit och blivit en stor och ståtlig liten vovve! med en otrolig päls, sitter och tittar på gammla bilder från när han var liten, gud så han har vuxit!







så jäkla liten och söt liten boll, som nu är stor!

SKRIVET: 2009-12-31, kl 12:51:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

kesha

SKRIVET: 2009-12-30, kl 23:37:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

ikea

sov ut för en gång skull i morse, riktigt skönt måste jag säga!
sen bar vi iväg till ikea! maria hade totalt glömt bort att medela ungarna, att vi skulle åka idag. men jag fick tag i dom i sista sekund. Olle var så snäll och skjutsade in dom. var riktigt roligt att dom oxå följed med!
vart ett ståhej om vart vi skulle åka, maria villa gärna in till täby centrum oxå, men efter mycket om och men så tog vi ikea i uppsala! är större där ju :)
väl klara där inne så var vi såå hungriga då vi bara hade käkat frukost och klockan var närmare 6 på kvällen, så vi bestämde oss för att pka till donken och käka. Meck där inne med med fel burgare och fel glass. ingen riktig service verkade dom ha där, sega va dom oxå!
Mitt i maten kommer jag på att jag skulla ha ramar från ikea, måste ha kommit av mig totalt där inne. så efetr vi ätit åkte vi dit igen!
jag hittade mina ramar och lite till som jag skulle ha, samma gjorde angelica.
därefter gick vi in på elgiganten men köpte inget.
och så var det bilresan hem....
jag kör och kommer av mej totalt! i stället för att svänga emot norrtälje så viker jag av någon konstig anledning av emot upplandsväsby. kör och kör, ingen fattar något utan vi sitter där i bilen ocn snackar på... sen ser maria en skyllt upplands väsby kommun! va faaan! var bara att väna och åka tillbaka några mil! hahaha vi sitter 4 pers ibilen och ingen märker ett dugg! snacka om att vi var inne i våra samtal :)

jag hittade iaf det där skåpet som jag har skrivit om tidigare, tavelramar, ett litet bord, en massa doft ljusglas, gardiner, och lite till!


nu väntar jag på att Björn ska komma någon dag och hjälpa mig med att montera upp sakerna :)

SKRIVET: 2009-12-30, kl 00:08:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

ica reklamen

SKRIVET: 2009-12-29, kl 17:04:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

ikea i morrn

har hållt på i flera timmar med att göra om min blogg. fick hjälp av en tjej som hjälpte mej med headern, så nu vart det mycket bättre änn innan!
uch jag är helt slut i huvudet nu! gud så trött jag är!
jag å annica va nere på stan en sväng men jag hittade inget! synd.
i morgon så åker jag och maria till ikea!

ett sånt här skåp vill jag ha, får se om jag hittar det i mogon i så fall så köper jag det!!

SKRIVET: 2009-12-29, kl 11:01:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

gratis blogg design på gång.....

ny design är på gång! helt gratis! så himla snällt av henne att göra design åt folk som inte kan själva!
hon som gör den är grymt ducktig på det här!
http://modins.blogg.se/
kika gärna in!

SKRIVET: 2009-12-29, kl 10:37:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

kallt

var jätte trött igår kväll. Men när jag skulle lägga mej så kunde jag inte låta bli att börja skrubba! uch vad det var skitigt här hemma, med en massa damm. Och när jag väl börjar så är det jätte svårt att sluta! utan när jag väl har börjat damma av så är det jättesvårt att sluta! Utan jag körde på. nattan och annica blev tokiga på mej, för att jag ska hålla på med det mitt i nätterna. Men det är ju nästa då som jag är som piggast! på morgonen vill jag gärna kunna ta det lungt. Har man hållt på en hel dag så är jag jätte pigg sen på kvällen. konstigt det me, är kanske något som är fel på mej, vad vet jag?
Dom vart så förbannade på mej så jag gick ut och gick en natt promenad med Gizmo!
vaknade tidigt i morse, då morsna kom! hon hämtade min tvätt och skulle tvätta den åt mig. så snällt!
där efter tog jag ooch lilla killen en prommis runt byn :) kallt, gu så himla kallt det är ute!
kommer hem och tittar lite på nyhetsmorgon och sen åkte jag med nettan till sitt jobb. och så tog vi en promenad hem i kylan!
Gizmo älskar snön som är ute nu! i stället för att gå på vägen så ska han springa runt i snön! så gulligt :)synd bara att det är hård snö, för rätt som det är så åker hen igenom den hårda snön!







SKRIVET: 2009-12-28, kl 22:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

`



är så himla trött nu!
det ska bli så hima skönt att vara ledig i två hela dagar!!! gus så himla skönt :)
imorgon blir det en städdag här hemma, eller det är klart på en timme ungifär. sen ska jag och gizmo gå en riktigt lång prommis, ska bli mysigt! och sen ska vi bara ta det lungt jag och han!! måste duscha och kamma honom oxå i morrn så han börjar bli skitig!

SKRIVET: 2009-12-28, kl 10:09:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött

ibland blir jag bara så trött! som igår kväll kommer jag ham från jobbet, ungarna har inte plockat undan efter sig... jag små irreterad tog gizmo och tog en promenad. kom hem och gick och lag mig direkt!
då börjas det att skrikas kl halv tolv på natten, då är det nettans mob laddare som är spårlöst borta! annica kommer på att hon har tagit ut han till ön!
kalabalik här hemma dom står och skriker som fan! så respektlöst till en som flrsöker sova! och alla grannar som blir störda av 2 dårar som står och vrål skriker occh slår i dörrar.
nettan börjar skylla på mig helt plötligt oxå, jag som inte ens har sony eriksson... sen får hon för sig att hon ska åka ut till ön het enkelt och hämta laddarn. vilket slutat med ännu mera skirik och bråk emellan ungarna! tillslut så får hon låna annical lus så hon kan ha en telefon iaf, för det är ju huvudsaken!

på morgonkvisten så börjas det jävlas återigen. jag som redan är lite små irreterad från tjaffset som var inatt. Då när jag själv försökte sova. Nu ger hon igen! då ska människan sitta och smaska och knapra allt vad hon bara har och kan! bara för att jävlas. jag som verkligen inte tål smask! så blev förbannad och gick ut och gick med gizmo igen, men han tycker ju att det är jätte kul att vara ute!

uch vad halt det är ute idag då! tycks ha regnat inatt. jag höll på att ramla flera gånger i morse när vi var ute jag å gizmo. snorhalt!
igår åkte vi till mormor och käkade lite! sussi och benny kom oxå med sina katter som dom alltod tar med sej. och jag hade såklar gizmo med mej :)
och mosran sina hundar. så det vart fullt hus! vi fikade och kökade mat hos henne. kan inte fatta att människan ska göra så himla mycket mat! herre gud hade räckt med bara köttbullar för min del. ja eller jag orkade inte käka mer änn köttbullar :) sen var det dax att åka till jobbet, och det gick ju bra!



SKRIVET: 2009-12-28, kl 09:52:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

rullar fram

SKRIVET: 2009-12-27, kl 09:50:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmos morfar på bild!



tycker att den här bilden på emma och tjabo är jätte fin :)
Det är gizmos morfar som är på bilden!


SKRIVET: 2009-12-27, kl 09:47:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

till mormor

hade svårt att sova inatt, uch inget vidare. Annica pratar i sömnen så jag blir tokig! man tror ju att det har hänt nått lixom när någon ligger och pratar på mitt i natten... vaknade sen vid 4 snåret som jag oftast gör. Fick sör mej att någon stod över mej och tittade på mej. Men det var ingen! fick den käånnslan när jag låg där att någon stod över mej och kollade..
hade klockan på ringning redan 7.30! gick en promenad med gizmo och sen damsög jag av golvena hemma. skönt att ha rent och frächt inne nu. skulle titta på jönsson ligan nu. Men då kommer nettan och annica in och ska jäklas. synd, står och hoppar och viftar i ansiktet på mej. Blir så less!
Idag ska vi åka till mormor :) vi kunde inte åka igår då morsan var nervös över att det skulle bli storm och oväder, som dom hade varnat för på vädret. Jag märkte inte av nått! är sån överdrift jämt så fort det ska blåsa! enligt vädret på tv, tycker jag! aja men nu ska vi åka iafom ett tag. Sen ska jag jobba ikväll oxå!



min lilla Astrid när hon var liten!
tänk vad hon har vuxit!

SKRIVET: 2009-12-26, kl 14:46:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

mössa



Han tyckte inte om den där luvan inte!

SKRIVET: 2009-12-26, kl 14:38:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

´



julen iår vart nere hos moran :)
vi sov även kvär där ute, och dan efter åkte vi till farmor ocj sen till lotta. Gizmo var med överallt. och han fick en jätte fin jul tröja som mamma hade stickat så söt :)

SKRIVET: 2009-12-24, kl 18:45:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

last christmas



älskar den här låten, och alcazar gör den ännu bättre!

SKRIVET: 2009-12-24, kl 18:42:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

GOD JUL : )




Vill önska alla läsare en riktigt god och trevlig jul!
Hoppas ni får en riktigt bra helg :)

SKRIVET: 2009-12-22, kl 14:29:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder från dagen











var ute på en lång prommis med gizmo. Riktigt mysigt att vara ute när det är iskallt. Är så frisk luft, riktigt skönt :) vi gick ut på en stor åker sen så gizmo lilla fick springa av sej lite. Så söt han är i snön

SKRIVET: 2009-12-22, kl 12:46:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

-0

snart är det ju jul! tiden går så fort känner jag.
Idag har jag och gizmo gått en prommis, blev inte så långt ska ut igen om ett litet tag och gå i nån timme! städat lägenheten och tagit ett bad! låg ganska länga i morse va så skönt!
Min frukost idag bestod av te och fruktglass, det är så himla gott!

Jag ska anmäla mig och gizmo någondag sen till hundutställnigar, blandannat lilla stockholm som är i älvsjä iår om jag inte minns helt fel. Sen ska vi nog åka upp till sundsvall oxå, var inte så himla jobbigt ändå att åka upp Under en dag så där, spännande upplevelse! ska sätta mej någon dag och boka. Gizmo är ju så himla fin så hankommer säkert att kammar hem nått cert snart, skulle sitta fint :)

SKRIVET: 2009-12-21, kl 21:32:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilen fastna

'


tiden går så sakta när man ser på tv, och så ska det vara reklam!
Maria och jag tog en sväng ner på stan och sen till rusta! maria införskaffade sig årskin till bilen så hon inte ska frysa om rumpan när kon kör! fiffit :)
Åkte hem till mej, och till min förvåning har en fisk kläckt 9 fisk ungar! jätte söta!
Anett hade kört rätt in i en vall tidigare på dagen. Helt otroligt att hon inte lag märke till den! Honsattasde över den vilket inte gick.Nettan tog min bil till jobbet. Så när hon kom hem så hjälptes vi åt att få upp han, vilket jobb!! Hade vart värt att filma in, när man står ute och gasar och däckena bara spinner! hahha lite roligt jag å maria vad roligt vi hade. Nån står och meckar i snön under däcket med sin fot, å han i bilen gasar så det spinner. Akta mitt ben hör jag bara när jag sitter och gasar! sen satte sej maria i bilen och jag knuffar på. Står och trycker bak på bilen och så lägger människan i backen och jag står som ett fjån och tycker på å inte fattar. A det va faktiskt roligt.
Anett själv står bara och titta på. Hjälpte inte till alls :)
brukar ju gå fortare och lättare om man hjälps åt, vad vet jag! 





nej nu ska jag fortsätta titta på csi

SKRIVET: 2009-12-21, kl 16:59:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

polg-människor

Har jobbat idag, uch fy vad jobbigt det är att pulsa runt i snön! man blir tokig när plog antrepenörerna inte styr upp det här! Inga vägar var plogade i morse mer än min parkering, där jag fick börna ut för att ens komma loss ur snövallen! till all förtvivlan när jag väl ska börja, nej då har människorna inte ens plogat trotearerna! dåligt, så fick helt enkelt knata runt på vägen! senare på dagen styrde dom upp vägarna. Men man börjar ju undra varför det ska vara så svårt att kunna jobba dygnet runt, trode pologare jobbade så, men icke här inte. Värre än på landet!
Kom hem och tog med mej Gizmo till ÖB tänkte köpa en spade så jag kan skotta fram min kärra, men fanns ingen som passade mej så jag sket it! Nu är iaf min parkeringsplatts plogad så det är ju skönt!!
Gizmo är alldeöes vild ute i snön nu! Han tycker att det är så himla kul med snön alltså. Sitter och gnäller för han vill ut, så söt :)
Väl ute så är snön så himla hög så han drunknar i den! det enda man ser är ett huvud



haha bara huvudet som sticker upp, resten av kroppen är nere i snön

SKRIVET: 2009-12-20, kl 13:07:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

förkyld??

nu är begravningn klar iaf. Var fruktansvärt vilken jobbig dag det var! bara när man kom in i kyrkan så fick jag nästan som panik av något slag. jätte jobbigt. Sen sitta och fika efteråt var jätte jobbigt. Men det tyckte säkert alla!
Har varit så himla trött efter den så har inte haft någon ork till att ens sitta vid datorn.
vad mkt snö det kom inatt! fick stå och skotta fram bilden idag innan jag kunde åka iväg! vart tvungen att åka till jobbet oxå, då jag het totalt har glömt bort hur jag jobbar i veckan. Men nu vet jag iaf :)
Kännde i morse att jag känndes febrig i kroppen. Hade dock ingen feber. Men tänkte inte mer på det, Och så helt plötsligt för  någon timmer sen så vart jag jätte förkyld! och nu är jag helt täpt i kranen! Helt plötsligt bara
uch har inte tid att vara sjuk just nu så hoppas innerligt att det släpper om ett tag!



nu ska jag lägga mej ett tag känner mej som sagt inte så bra!

SKRIVET: 2009-12-17, kl 21:36:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

SKRIVET: 2009-12-17, kl 17:29:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

tvättat









har hållt på nere i tvättstugan idag! sen tog jag och annica samt Gizmo en långpromenad i snön :) Gizmo älskat den här snön måste jag bara säga! gud vad roligt han har det. Att sprina och busa i snön, så himla skönt att jag kan ha han lös! Han bryr sej inte om det kommer någon och går långre. Jätte duktig!

SKRIVET: 2009-12-16, kl 15:51:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

the things we owe lyrics

sitter och tänker på pappa just nu. har inte haft någon ork  att skriva nått här. och det har jag igentligen inte nu heller. sitter och lyssnar på takida just på den här låten, vet inte varför jag börjar tänka på han. När jag lyssnar på den här låten...

SKRIVET: 2009-12-16, kl 15:40:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo & snön





Gizmo tycker att snön är jätte rolig att busa i ! han blir alldeles till sig, så söt han är! Vi var nyss ute en timme och gick :)

SKRIVET: 2009-12-13, kl 21:29:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

mina små liv

har inget bättre för mej, så kollar på solstorm som går på tv 4 nu. Inte för att filmen är så värst bra enligt mitt tycke. her sett den en gång innan och tyckte den var helt värdo. Men aja sitter ju ändå vid datan så halvkollar bara på filmen.
Nettan jag och mina små djur
Knäppte nyss kort på dom små söta liven

gizmo blir irreterad så fort jag kommer med kameran och ska ta en bild när han sover

SKRIVET: 2009-12-13, kl 19:34:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

you raise me up

i morgon ska vi till kyrkan och se pappa en allra sista gång

SKRIVET: 2009-12-13, kl 14:34:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder från älvsjö mässan igår

Emma skickade över lite bilder igår kväll. Från mässan


Här ställer vi upp hundarna


och här går vi runt ringen ( Gizmo är på topp humör )

SKRIVET: 2009-12-12, kl 19:17:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

akvarium och låt

I Mitt akvarium har jag lagt i blå snad! vart riktigt snyggt




Passar aven på att lägga upp en riktigt bra låt från lady gaga!

SKRIVET: 2009-12-12, kl 19:07:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

hundutställning älvsjö mässan

Kunde till en början inte alls sova i natt. Vet att jag var vaken vid halv 2, sen efter det någon gång somnade jag.

dagen börjad med en tidig morgon. Jag och Gizmo gick upp vid 5 på morgonen. Jag gick ut och gick en sväng med honom. Vart även tvungen att duscha an hans ben lite, kamma igenom han. Och sen skulle vi äta lite, som vanligt vill han inte ha något. Men lite skinka satt inte fel :)

Emma hämtade mej straxt innan sju, sen bar det iväg.

Väl framme så höll vi på att mecka med en parkerings automat som inte tog något av våra kort. Helt otroligt! Vi lever snart på 2010-talet och bankomat kort ska inte fungera i parkeringsautomater.

När vi sen hade fått buckt på det med hjälp av en anställd, så var det snart Emma och JumJums tur i ringen. Emma kammade och fixade JumJum fin :) Men väl inne i ringe så började han halta på ena benet lite grann. Jag trode själv inte att dommaren såg det, då han tittade åt ett helt annat håll...

oj, klockan blev 09.45 såg jag så jag hann inte titta klart helt på Emma utan var tvungen att springa iväg och kolla på min ring. Men det var många nummer kvar innan jag skulle in. Skyndade mej tillbaka till chi ringen där Emma befann sig. Nör jag kommder dit ser jag en mycket ledsen emma, som hade åkte ut med ett andra pris! FAN! JumJum som är så himla fin. Det var verkligen jätte tråkigt.
                     JUMJUM

Bilden är lånad från emmas sida http://lerigatassen.se
kennel http://bottilotti.se

Då hoppades vi iallafall att det skulle gå bättre för mej :)

Jag friserade Gizmo fin, Stog och väntade på min tur, då dommaren som domde papillonerna kommer fram och hälsar på Gizmo :) Jätte kul tyckte jag..

och sen var det äntligen min tur! Gizmo var på topp humör idag.

Han uppförde sig så himla bra, sträckte på sej och såg så stolt ut!

när jag visade honom på borde så sa dommaren att Gizmo var så vacker :) Han sa det ett par gånger, Gizmo står och halvmorrar åt han, sen klämmer Gizmor till med en puss, på dommarens mun bara för sött :)

Bevhövde inte ens gå ett till varv. som alla andra... Men ialla fall, alla som gick vidare bland alla unghundar fick sen gå ett varv tillsammans, och där vann Gizmo! Gud vad jag vart glad :)

Han fick ett CK certifikat kvalitet

Då var det bara en evig väntan på att alla i den öppna klassen, champion klassen och vetreran klassen skulle bli klara. Så skulle vi gå till final om den finaste hanen. Vill bara upplysa om att det var 4 champion hundar med oxå. Och Gizmo slog ut två av dom :)

Gizmo kom som den 4 finaste hanen!

Det sista dommaren säger till mej är du har en otroligt vacker hund för den åldern som han är i. Att vara så ung och ha sån vacker päls och vara så vacker!

Så himla glad jag blev. Är ju trotts allt sveriges största hundutställning!

Som vanligt så ska man glömma att ta kort! Men emma tog visst lite bilder så hoppas jag får se dom snart!

På hemvägen svängde vi in på Arninges zoo. emma köpte lite godis och glansspray till vovven :)

Jag köpte blå sand till mitt akvarium, blev jätte läckert

Gizmos rosett som han vann

SKRIVET: 2009-12-12, kl 16:59:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Calle skulle ha vunnit!



så bra! Om man inte tittar på människan utan bara lyssnar på hur han sjunger så låter det riktigt fint!

var på älvsjö mässna idag med emma och vovvarna, återkommer om hur det gick lite senare. Är så trött nu

SKRIVET: 2009-12-11, kl 20:17:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

älvsjömässan i morgon

vi är taggade både jag och Gizmo! det är säkert emma å jumjum oxå!
Idag har jag jobbat fram till 12.30
Sen snabbade jag mej hem till lilla Gizmo, och vi gick ner till djurbutiken och köpte schampoo och balsam till honom. Det tråkiga var att balsamet som jag andvänder mej av var helt slut. Så tog ett annan, får väll se hur det blir. Men det blir nog bra! sprayar han ändå med lite glans spray i morgon. Gizmos schampoo och balsam var slut det som jag hade.
kom hem städade kåken min, såg ut som en svinstia måste jag säga. Uch vad less man blir när ungarna inte kan ta undan efter sig.
nej då dom bor på ett hotell, så det är bara att skita ner, så tar jag upp det! så klart, blir bara så trött.
Efter det käkade jag min frukost vid 3, sen kom maria över på en kaffe.
Och där efter gick jag ute en sväng igen och sen tog jag ett bad. Gjorde en inpackning oxå i håret, Riktigt skönt!
Har dock inte hunnit bada Gizmo ännu, får ta det senare. Nu blir det Idol, sen bad och föning. Han kommer blir så snygg :)
I morgon blir det älvsjö mässan! Gud vad vi har längtat efter det här! Synd bara att Gizmo är lite mager, men får ju se vad dommaren tycker :)
Emma lånar Annes hund JumJum, han är skit söt. Tror dom kammar hem ett cert




brukar andvända silky show, men balsamet var slut.
Så köpte plum perfect cream rinse i stället

två olika sorter, men tror det blir bra ändå :)


Har köpt tre semme, gud vad bra det är måste jag bara säga! rekomenderar verkligen er som läser min blogg att testa det.

 

SKRIVET: 2009-12-10, kl 18:03:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

saknaden är så stor

Nu har det gått snart 3 veckor sedan du försvann.
Kunde inte gud låtit någon anna få dö? Inte för att jag hellre hade velat att det hade varit någon annan heller. Men om gud nu fanns så skulle han låta dom som lider och pinas till döds få en värdig död! varför låter denna gud  våran kära pappa älskade pappa dö för, ingen som fattar! ingen som någonsin kommer att få svar på det heller. Man bli bara så arg, varför???
hur många är det inte som överlever bilolycker och andra ofattbara olycker, som dom kan rädda, men inte vår pappa, varför? du belv bara 44 år. Rena ungdommen, du hade haft halva livet kvar

Han som var så hilma snäll
Han som ställde  upp även om han inte alltid hade tid.
han visste allt och kunde allt oxå
han var allas allt!

Men nej då gud kunde inte låta en snäll och omtänksam människa få leva!

om nu gud finns, då hade han inte låtit detta få hända, bara att inse att det inte finns någon gud. Inte för att jag trott på denna gud heller, men nu är det konstaterat kan jag tycka.
Alla är vi ledsna och saknar honom så himla mycket, det finns inga ord!
Ingen som varit med om detta kan förstå hur det känns att mista sin pappa, som har stått en så nära i alla mina år!

Men jag försöker att göra det bästa av situationen.
Jobbar på som vanligt, vissa dagar går det bra, anrda inte. Och då går tiden så himla sakta, och man går bara runt och tänker.
en del dagar kan man inte äta, men försöker ändå att stoppa i mej nått.
Vissa dagar kan man inte sova, ligger och vrider sig i sängen och bara tänker. Tänker hur gick det till? led han i några sekunder? gjorde det ont?
Jag kan bara hoppas att allt gick fort och att du inte kände något!
Och andra dagar kan man känna sig hyffsat bra! / endel stunder oxå bra.
Men man måste försöka.

SKRIVET: 2009-12-10, kl 16:09:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

michael jackson

Mitt i all sorg och elände kan jag ändå inte låta bli att fråga om någon kan dansa som karl?

 

 

SKRIVET: 2009-12-09, kl 21:16:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Astrid va namnet

Min lilla kisse katt heter Astrid, hon är så himla söt och tussig liten flicka! tänk när man ska ta en söt bild på katten, och hon inte är stilla alls. Just när man kommer med kameran så ska hon mecka! Kunde bara inte låta bli att ta, inte så bra men söt ändå!


Aja måste väll typ försöka gå och knyta mej snart, ska upp tidigt i morgon och jobba

SKRIVET: 2009-12-09, kl 21:12:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

kul bild

satt och snackade med Nathalie på msn, rätt som det är får jag se en klockren bild som hon hade! Kommer aldrig glömma den kvällen när vi klädde upp oss! Gud vad roligt vi hade! Hahaha, en sommar dag för några år sedan gick vi runt så här! snacka om roligt



Knaske inte den bästa bild kvaliteen, men ändå

SKRIVET: 2009-12-09, kl 21:04:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

ljus



Doft ljus med doft av Citron Gräs köpt på Åhlens 79:-

SKRIVET: 2009-12-09, kl 17:54:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

emma va nyss över

Emma kom över för att frisera Gizmo, inför älvslö mässna som är nu på lördag. Så snällt av henne :)
Hon hade med sig Annes hund JumJum en skit söt liten chi, han och Gizmo hade jätte kul här, medans lilla Dora va tjurig. Dom är sö söta!
Så nu är gizmo fin tills lördag, så det är skönt. Ska bada honom om ett litet tag.
Så himla typiskt åkte ner för att ta städet, så givet är det fullt av folk, får åka ner senare ikväll och ta det istället.
.... Annars idag så har jag bara jobbat, och inte hunnit ed så mkt mera. Har städat kåken och tänt upp fullt med doft ljus, gud så gott det ljukar! Hittade ett ljus på åhlens med doft av citron gräs. Lukar jätte gott, rekomenderar det ljuset, luktar sååå gott!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 10:20:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

båda är borta, så tomt

Uch vad mycket hämska och fruktansvärda saker som händer runt om våra liv igentligen. För 2,5 vecka sen omkom våran kära pappa i en fruktansvärd och tragisk olycka.
Inte nog med att han dör, ja då ska marias pappa oxå gå bort! I Tordags sör snart en vecka sedan. Nej nu får det vara nog alltså! Är det inte konstigt? på så kort tid! vad ska hända här mer kan man undra?
Man blir så ledsen så det finns inga ord

 

SKRIVET: 2009-12-09, kl 09:53:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

P!nk - I Don't Believe You

SKRIVET: 2009-12-08, kl 23:40:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

meckar om han

håller på att designa om bloggen här, ursäktar röran

SKRIVET: 2009-12-08, kl 20:45:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

girre

 

Hittade den här söta bilden på¨Gizmo

Visst är han vll ändå söt!

SKRIVET: 2009-12-06, kl 21:11:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

linda rosing på BB

Jag läser Linda rosings blogg varje dag! hon är med barn och nu är det dax, ska bli spännande att se vad hon får!!

Till er som inte vet hur ni gör för att läsa alla inlägg så tryck på December 2009 då kommer alla inlägg upp för december månad. Höll på att diriskera om bloggen idag, men gick inte som planerat, så får ta det någon annan dag! Snarast möjligt för man ser inte alla och hela inlägg, synd!
Idag var det en tidig morgon, gick upp redan vid 05.20, åkte till mitt städjobb och sen vidare till mitt andra jobb, där jag började kl 07.00, tidigt!!
sen har jag gått en långprommis med Gizmo, kollat på reprisen av Robbimsson och mammas pojkar.
Nettan har hållt igång och bakat jätte goa bullar! Medans jag har tagit det lungt, skönt det me ibland. Känner mej helt slut nu, men kan inte lägga míg då en bra film går på tv4 Alpha dog, den filmen är jätte bra tycker jag. Så får väll sova sen. Börjar tidigt i morgonbitti igen, uch...

 

Missar hela filmen känns det som , ska kolla på den nu iaf

SKRIVET: 2009-12-06, kl 20:17:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

DU ÄGER




Elvis gör endel bra låter tycker jag

SKRIVET: 2009-12-06, kl 19:12:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

tur att jag har dig



Min lilla Gizmo är den bästa vännen som jag har! Vilken tur att jag har dig iaf! världens sötaste hund!
Det hade varit så tråkigt om jag inte skulle ha dig

SKRIVET: 2009-12-06, kl 15:16:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

söta gizmo

SKRIVET: 2009-12-04, kl 23:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

två veckor sedan som vår kära pappa dog

         
     Nu har det gått 2 veckor sedan du omkom


               SAKNAR DIG

 

     Så stor är saknaden efter dig.

    Den smärtar i min kropp,och får mitt hjärta att brista.

    Jag lider alla helvetes kval,så stor är saknaden efter dig.

    Jag letar överallt efter dig,vill bara att du ska komma.

    Blott bara för en liten stund. 

    Jag tänker alltid på dig,varje minut,varje timme,varje dag.

    Vill bara krama dig en gång till,och veta att du har det bra.

    Min pappa,du var mitt allt.Den obeskrivliga kärleken jag känner,

    den är så stark,så stark.

    Det gör så ont att älska,när du inte längre finns i livet.

     

    Men i mitt hjärta och mitt minne,finns du mitt barn alltid kvar.

    Vid min sida skall du alltid vara

    och din röst skall jag alltid höra,djupt inom mig.

     

    Älskade pappa, som stod mig så nära,

    var du bara ett lån?

    Varför fick du inte vandra,en längre tid här på jorden hos dina nära och kära.

    Det finns så många frågor som jag har till dig.

    Kanske får jag leva med alla dessa frågor,

    kanske får jag svaren,den dagen som vi möts igen.

     

    För en dag min älskade pappa,så möts vi igen du och jag.

    Tills dess får jag vandra här på jorden,och minnas de fina åren,

    vi hade tillsammans du och jag.

    Jag älskar dig in i evigheten

SKRIVET: 2009-12-04, kl 22:28:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

idol kväll



Blir så hilma sugen på att göra en hårförlängning när jag kollar på gamla bilder. Men jag har verkligen förstört hela mitt hår pga det. så kanske lika bra att man struntar i det. Men mitt hår växer så hilma skata, har inte vuxit mer än max 5 cm på 4 år! Är inget skämt alls utan sant.
Måste rekomendara er att kolla på Alpha dog som går på tv på söndag kl 21.00, riktigt bra film måste jag säga! Rekomenderas.

Idag har jag jobbat fram till 14, Är fruktansvärt jobbigt att behöva jobba när man är så ledsen. Att höra på allt gnäll och bekymmer folk har när man själv är trött ledsen och så nere. Men vad ska man göra hemma, är lika bara att få annat att tänka på kanske.
sen kom mormor hem till mej. Så Vi åkte runt och kollade i olika butiker och sen käkade vi middag. Roligt att hon kom över tycker jag.
Hon som knappt ser något tog bilen, höll på att krocka oxå med en buss. Hon fattade inte hur reglerna gäller vid rödlysen. Den som ska svänga Vänster måste ju vänta på att dom som ska åka rakt fram ska passera. vilket hon inte fattade, så bussen höll på att köra in i henne.
Just nu kollar jag nettan och mina små söta djur på Idol, hoppas på att Erik ska kamma hem det!

SKRIVET: 2009-12-04, kl 16:02:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

den här är så fin tycker jag




Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

SKRIVET: 2009-12-04, kl 00:38:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

kan alla skriva sitt namn?

Har haft jätte många besökare varje dag nu under en tid, och jag är lite nyfiken på vilka det är som läser den? Skulle just du som sitter och kollar bara kunna ofra några sekunder till att bara skriva ditt namn? ska se om någon gör det.
Klicka på komentarer (?) du behöver inte skriva något mer änn ditt namn, och kanske något litet inlägg, vore kul =) ser på min sida hur många besökare som jag har ändå, men vill bara veta vilka.
Tack

SKRIVET: 2009-12-03, kl 18:30:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

*

vad gör alla ikväll?

SKRIVET: 2009-12-03, kl 13:11:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

hmm



uch så himla kallt det är ute! Var ute på en promenad nyss med lilla Gizmo, kallt som sjutton. Astrid tycker att det är jätte kul att vara ute på ballkongen och vara på span! konstigt att hon inte fryser?
 Måste gå ut i tid till bilen innan jag börjar jobba, för att skrapa rutorna. Nu ska jag alldeles straxt åka iväg för att jobba hela dagen lång
Har hållt på att mecka med reklamen som jag ska lägga in här, och äntligen fungerar det! lägger upp reklamen om några dagar när jag har tid och ork.

SKRIVET: 2009-12-03, kl 10:10:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

lady gaga



fruktansvärt bra!

SKRIVET: 2009-12-03, kl 10:03:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

zumba

såg nyss på tv reklam ang en ny tränings metod. Som jag själv aldrig har hört talas om, den heter zumba. Är som någon dans som man skakar bort allt fett på kroppen. Då man rör hela kroppen så ska det vara vara bra för hela kroppen oxå, om jag fattade det hela rätt.
inte för att jag är någon sådan som sitter och tittar på tv shop, men råkade fastna när jag såg det där. skivan kostade 599:- vilket jag tycker är väldigt dyrt för en skiva. som visar hur man gör. Dom menar på det att man står hamma själv eller har med några vänner och gör den här metoden hemma. Vilket jag tror kan vara väldigt kul, att man samtigigt lär sej dansa!
Men och andra sidan kam man säkert stå hemma och dansa lite själv så slipper man köpa en hel skiva.

Den här metoden av zumba har säkert funnits väldigt länge, bara det att jag sjävl inte har hlrt talas om det.

SKRIVET: 2009-12-02, kl 22:49:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

är bara jag som lyckas

helt otroligt, skulle åka och fika med nathalie och maria. Stressar iväg till bilen, där låset har fryst fast totalt! står och meckar med det i 15 minuter tills jag väl får upp det. sätter igång bilen, går ut för att skrapa bort all frost. Dörren går igen och bilen låser sig. Konstigt att bilen kan låsa sej av  sej själv. Gammalt skit som går i baklås. FAN jag som inte har någon resärv nyckel, och bilen står och går! I vilt förtvivlan ringer jag upp mamma som säger att jag ska kontakta polisen. Dom i sin tur hänvisar mej till att kontakta en låssmed. Fick vänta på honom i ca 10 minuter. Jag och Annica står och fryser medans han bryter upp dörren några centimeter, för att ta någon slags ståltråd av något slag. Gick bra för han att få upp låset, jätte skönt!
Så himla typiskt mej att glömma nyckeln i bilen och sen att bilen i sej går i baklås. Otur som vanligt.
Maria och Nathalie satt på fiket och väntade i över en timme på mej.
Har köpt låsolja på macken nu så jag ska slippa det här. Måste oxå fixa en resärv nyckel.
Uch vad kallt det ska vara ute nu da. Riktigt kallt! Till och med att lilla Gizmo fryser ute nu.
Nu sitter vi och kollar på kniven emot strupen. Helt otroligt vad endel värkar ha snuskiga kök!
Lite halv löjligt att sverige jämt ska härma andra länder med program. Att dom inte kommer på något nytt!

SKRIVET: 2009-12-02, kl 14:44:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

käkade nyss



Maria va över nyss med lite mat mc donalds, inte för att jag var så himla hungrig, men man måste ju få i sej lite. Sitter och kollar på americas best dance crew. Gud så himla duktiga dom är på att dansa! tänk om man själv kunde vara sådär duktig dom dom är! helt fantastiskt Blir så avunsjuk, när man ser hur duktiga som dom är!
Har hållt på att mecka med reklam oxå, men är något fel, så har skickat ett mail till dom ang detta, hoppas jag får svar snarast så jag kan fixa det.
Vart medlem på trade Doubler
http://www.tradedoubler.com
någon som vet någon annan bra reklam sida?

SKRIVET: 2009-12-02, kl 13:01:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

reklam

SKRIVET: 2009-12-02, kl 12:45:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

please don't leave me



inatt kunde jag sova! Var lite småtrögt att somna, men när jag väl somnade sov jag iaf fram till 7 vaknade men somnade om! fram till halv tio. Skönt att vara pigg, och inte halvtrött som jag har barit innan. Eööer övertrött så man blir hur pigg som helst. hoppas jag kan sova inatt som kommer oxå.

Igår när vi åkte hem så var det jätte haöt kallt och frost ute. Idag så är det hur mycket frost som helst och iskallt! Gizmo tyckte att det var jätte kul att åla runt i högt frostigt gräs. Och stå och sprätta med benen, så söt.
Har fått bort alla småtovar som han hade bakom öronen oxå. Skönt för han.

På morgonkvisten har jag städat hela lägenheten, var så himla skitigt tyckte jag. Damsög alla lister och torkade av alla bänkar och hyller. tänt en massa doft ljus, skönt att det luktar frächt! och är rent. Sen har jag som alla andra dagar varit ute med Gizmo. Har inte hunnit med så mycket mer på dagen.  Ska väll försöka få i mej lite frukost oxå.



Har suttit och lyssnat på den här bra låten länge nu, så himla bra!

SKRIVET: 2009-12-01, kl 21:38:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

hela dan på ön


väldigt fint med frost


någon som ställt dit lite bira


Har varit ute på ön hela dagen. Åkte hem till lotta med syskonen, där var redan farmor.
sen kom prästen och vi gick igenom begravningen. vilka låtar som ska vara och hur allt ska gå till. Prästen Anders har konfirmerat mej, och han har även döpt jeanette för några år sedan. Och nu ska han ha hand om pappas begravning.
Alla i familjen tycker att han är otroligt trevlig.
vi käkade middag hos lotta sen mycket gott =)
... Efter allt åkte vi hem till morsan och böt bil, då nettan bara hade sommar däcken på.
Åkte förbi olycksplattsen och tände ett ljus, är jätte fint där nu när det är så mycket ljus och vackra blommor.
tyucker att det är så himla konstigt att han kunde dö, för att bara ramla av en fyrhjuling. Jag menar folk som ramlar ur lägenheter från 13e våningen kan överleva, visst  är det märkligt!

SKRIVET: 2009-12-01, kl 10:40:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.41

vaknade redan vid 7 i morse, men låg och drog mej till halv nio, det va skönt! rätt som det är så plingar det på dörren, vent gubbarna som kommer och ska mecka. vet inte vad dom gjorde, då jag och gizmo tog en promenad.
Nu sitter Astrid i mitt knä, och gizmo ligger på halva soffan och halva mej, så söta dom är =) vi tittar på hotet, en film. senare idag så ska vi åka ut till ön, hem till lotta och planera begravningen med prästen.



Hittade den här roliga bilden oxå
Här sitter jeanette under vagnen och maria hade köpt en bas.
det var när jag maria och jeanette åkte till arninge och täby centrum för att handla prylar.

Måste hinna kama igenom min lilla gizmo nu oxå.