SKRIVET: 2009-11-30, kl 23:49:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

--



hur kan man ens komma på tanken?

SKRIVET: 2009-11-30, kl 23:01:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

men vad är det här?

SKRIVET: 2009-11-30, kl 21:49:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

^^



jag har varit nere på Ö & B en sväng med Maria. Hittade en beck film tillråga på allt för bara 19.50, slog till direkt så jag inte hade den!
Hittade även Anne Frank och lite andra filmer, som jag oxå köpte.
Maria står och gräver i högen.
Har handlat mat oxå med systrarna.
Pratade med farmor oxå, ang morgondagen då prästen ska komma och gå igenom begravningen.
Vet inte varför men jag känner mej stressad

Har nyss käkat lite pommes med kyckling kebab, nu tittar vi på filmen anne frank. Jag ångrar att vi inte kollade på grannfrejden, aja jag får väll se på reprisen

SKRIVET: 2009-11-30, kl 11:55:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

översvämning

Vaknade redan vid 7 i morse, somnade vid 4-5 tiden. Är inte ett dugg trött alls. Går inte att sova! Sen när man väl försöker att somna till så börjar jag tänka en massa. Tankarna snurrar så man kan inte sova, fast jag är så trött. Men igår så var jag inte ens en gnutta trött. Men la mej iaf, men gick inte att somna. Nettan blev arg för att jag låter, men vad ska man göra då när man inte kan sova? När jag väl lägger men ner för att försöka somna så ligger jag och vänder och vrider mej..

Jaha på morgonkvisten har jag städat ordentligt, vattnat blommorna som nästan är döa. varit ute med gizmo. Sen kom rör nissarna och skulle fixa nått med venten i lägenheten. för kul, Nettan sitter på muggen, snubben öppnar dörrn hoppsan! hahaha, sen går dom in i tvättstugan och meckar, sätter upp donet i vardagsrummet, då vi tog ner den för ett halvår sen när vi tapetserade. Den har lixom aldrig kommit upp, men nu är han på platts! Sen går dom in i sovrummet där Annica ligger och sover... Annica fick chock när hon vaknar av att 2 karlar står och meckar upp längst väggen. Folk överallt!!
Tillråga på allt så skulle jag ta ett bad. Annica kommer in och är plötsligt nödig, bara stinker när jag ligger i badet, hmm trevligt!
När jag väl är kar och tappar ur allt vatten så märker jag att det är översvämning på hela golvet en stor sjö!
Fick helt enkelt gräva upp proppen, och det va tjockt av hår! Inte så konstigt att det va stopp.

Nu snart ska jag skjussa annica till skolan. sen går väll jag och gizmo en promenad. senare idag vi storhandla, jag måste oxå betala alla räkningar. Har fått någon slags dosa som man ska stoppa i ett kort i, låter inväcklat. Aja får väll se hur det blir



SKRIVET: 2009-11-30, kl 02:02:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

alla sover...

Ficj värsta städ rycket nyss, började skura i köket i vardagsrummet och inne på toaletten. Höll på i 1,5 timme, tills Nettan kom upp och var skit förbannad på mej. Hon är trött och vill sova och jag är hur pigg som helst! Är synd att min damsugare låter så himla högt, annars hade jag kunnat damsuga nu oxå, men får väll ta det som i morgon. Alla värkar sova, får kanske ringa marias morsa. Hon är vaken dygnet runt, sover nån timme ibland när hon har tid och ork. Aja jag får dämpa mej, kolla på film eller nått... Eller är det nån som läser bloggen nu och är vaken? Har dom senaste dagarna haft väldigt mycket besökare. Och det är ju jätte kul!
Just nu sitter jag och lyssnar på calle och Mariette när dom sjunger i idol. tycker att dom gör den här låten så himla bra!



Åh herre gud ser att klockan är 2 på natten, äch men vad ska man göra då när man ändå inte kan sova. Är ju jobbigt bara att ligga och vrida sej och irretera sig på att man inte kan sova.

 

SKRIVET: 2009-11-29, kl 23:56:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

hitta han



har letat efter den här låten jätte länge! Maria hitta han åt mej!
Tycker att låten är så himla skön

Nä nu ska jag väll gå ut en sväng med Gizmo och försöka sova senare

SKRIVET: 2009-11-29, kl 23:28:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Celine Dion

SKRIVET: 2009-11-29, kl 23:09:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

jaha



då har vi nyss kommit hem. har varit hos mormor och rensat tankarna lite jag och Annica. Har fortfarande väldigt svårt för att sova, vaknar mitt i en dröm och ligger vaken ett par timmar och bara funderar... Är så trött men går ändå inte att sova, saknar dej så pappa! tänk för 9 dar sen var han bara borta! Alldeles tomt och tyst, hoppas att vi någon gång ska ses, men det vet man aldrig..

Idag har vi varit i Gävle och grattat sussi och benny. Va där hela dagen typ. Kollade på dears söta som kattungar tiger och bast, jätte gulliga! Dom va visst ett halvår som Astrid är, men Astrid är mycket mindre, aja dom växer väll fortare än henne.
I veckan som kommer nu så ska vi handla i morgon, några vent nissar ska komma antingen i morgon eller tisdag. Fick hem nått brev om det. sen kommer prästen på tisdag, så ska vi planera begravningen och så. Det kommer nog att bli skit jobbigt, kan jag tänka mej iaf.


Trode Annica drev med mej när hon sa att den här killen sjöng den här låten. Han är fruktansvärt bra!


SKRIVET: 2009-11-28, kl 10:17:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo



Min lilla Gizmo  är alldeles vild på morgonen! Så söt!
Idag blir det så att jag och Annica och Gizmo tar bussen till mormor, och blir kvar där tills imorgon. Sitter och planerar vilken buss vi ska ta... Jag måste hinna åka till städet innan oxå, aja men det löser sej.
Natten har vart  lång som vanligt..

SKRIVET: 2009-11-27, kl 21:59:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

lång och tråkig dag



idag har jag och Annica tillbringat hela dagen ute på ön. Det första vi gjorde var att besöka plattsen där pappa omkom. la dit lite blommor och tände alla ljus som hade slocknat. satt där och tittade. mycket fina brev och ett vackert foto hade lagts dit. Är fortfarande helt ofattbart att han inte finns, uch vad hemskt det är! Är som att jag ligger i en lång och sorglig dröm som aldriv tycks ta slut! dagarna är långa och sega, vad ska man göra?

Åkte över till lotta och till farmor, hos farmor blev vi kvar i 2 timmar och pratade.
Björn bytte till mina vinterdäck så det är ju skönt att ha dom på satta. Så man inte åker på böter för det me, att inte ha vinterdäckena på. Måste ta vaccinet oxå emot svininfulensan, så jag inte åker på det nu mitt i allt kaos som är! deras ena hund lyckades rulla sej i skit. Jag som trode att jag hade trampat i nått. uch..
Mamma hade bakat en god sockerkaka, dock en aning lite socker i för min del.

I morgon funderar jag och Annica på att åka till mormor, då vi ska till gävle på söndag så blir det inte en sån lång resa. Men vi får se hur vi känner för. Just nu så är det jobbigt bara att se och träffa folk.
...Måste hinna städa på städet oxå ihelgen, är så jobbigt när man är nere i nervena.
aja nu ska vi se film eller nått

SKRIVET: 2009-11-27, kl 00:07:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

vi ska väll försöka sova om ett par timmar



har suttit och kammat igenom gizmo, han hade sånna tovar bakom örona. baby fjunen.. riktiga kocker. men skönt att ha dom klara så pälsen blir fräch inför stora stockholm hundutställning den 12 december.
Aja nu ska vi gå ut och gå, sen blir det väll att kolla på nån film eller nått

SKRIVET: 2009-11-26, kl 23:26:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

¨¨





SKRIVET: 2009-11-26, kl 20:01:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

-.



hittade väldigt fina bilder!
Har fått i oss lite nudlar och cola jag och annica.
Nu blir det tv kväll, sen blir det väll film time
I morgon åker jag och annica ut till ön ska bla byta däck på bilen och givetvis åker vi till olycks plattsen

SKRIVET: 2009-11-26, kl 10:47:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag var trött



Maria kom över en sväng igår kväll vi tittade på beck.
När hon sen hade åkt så kände jag gud så trött jag är, något som jag inte kännt av på länge. så gick och lag mej, men går inte att somna... det bara snurrar i huvudet med en massa olika tankar. Somnade till iaf i någon timme vaknar igen och börjar prata av någon konstiig anledning? Om min spegel konskigt
Vänder och vrider mej men går inte att sova

SKRIVET: 2009-11-25, kl 20:22:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

den dagen slutade jag tro




om gud fanns skulle han inte låta dig få dö när du är i den bästa åldern! 
du blev bara 44 år gammal. hade mer än halva livet kvar
hur kunde det hända ställer alla sig frågan? men inget svar...
saknaden är så stor vår kära pappa

SKRIVET: 2009-11-25, kl 19:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

ovan molnen

SKRIVET: 2009-11-25, kl 15:08:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

=(



uch va på begravnings byrån idag va hemskt

 

SKRIVET: 2009-11-24, kl 23:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

en tyst minut







plötsligt var du bara borta vår kära pappa

SKRIVET: 2009-11-20, kl 16:29:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

dålig uppdatering


va hos mormoa igår. Hon har gjort klart en tröja till Gizmo! Den vart verkligen jätte fin =) ser köpt ut oxå, så det va ju inte dumt. Hon hade börjat på en ny, så får se sen hur det blir väntar med spänning ! ( bilder kommer )
Idag så har jag jobbat extra ett par timmar till klockan 12.30, går på mitt kvälls pass här snart så hinner inte skriva så mkt..
.... Hemm här under timmarna tycker jag att jag har hunnit med en massa på så pass kort tid. Har hunnit åkt till Ica och hämtat mitt hår, käkat kassler potatis  lagat mat städat här hemma, kollat på livvakterna och varit ute 30 minuter med gizmo. Mycket tycker jag på ett par timmar. Just nu sitter jag och kollar på mannan som talar med hundar, dricker julmust och käkar en is glass

Måste götra mej i ordning nu för att åka och jobba

SKRIVET: 2009-11-19, kl 08:02:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

vi är trötta på morgonen


dom är så söta på morgonen

Gick upp tidigt i morse, eller det är tidigt fortfarande. Mörkt ute...
väntar på att morsan ska komma och hämta mej, för vi ska åka en sväng till mormor. Ska bli kul:)
Ska se eftre om hon har stickat någon tröja klart ännu eller inte. Är så att jag köpte en massa garn till henne, så skulle hon sticka söta små tröjor till Gizmo. Så det ska ju bli as kul att se hur resultatet blev. Nu så har astrid blivit så stor så man kan ju sätta på henne  en tröja oxå. Hon blir jätte tussig när man gör det :P
Nu är gizmo jätte trött, han somnade direkt i mitt knä, efter att ha sprungit runt och busat me lilla astrid.


små fiskarna börjar växa på sej!

igår märkte jag att det har kommit en till liten unge =)
det syns tyvärr inte på bilden

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:16:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Å?

i morgon blir det att gå upp tidigt. jag åker med morsan till mormor en sväng. Ska bli kul att hälsa på na. Sitter jag annica och gizmo oah tittar på bonde söker fru=) riktigt spännande! tycker att tv 4 ska sattsa på farmen som dom hade för ett par år sedan. Det var ju jätte bra!
Senare ikväll så blir det efterlyst, med en chai latte me
nu kommer nettan in med skur hinken i högsta hugg. skurar golvet med schampoo. mycket tröttasmt att hon inte ens kan andvända ajaxs som man ska ha till golvena

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:09:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

pizza time

käkade min frulle på en pizzeria vid 3 tiden, annica å nettan skulle käka lunch/middag.
Annars idag så har jag jobbat fram till 2 idag. Jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen.

Vad less jag blir på ungarna, speciellt nettan. Hon ansåg att hon hade städat klart genom att springa igenom md damsugaren. Nä du jag blev förbannad sp nu städar hon ordentligt iaf, ska överdriva så hon slänger en massa viktiga saker som tex alla nya damsugarpåsar. kastar in alla grejjer i min garderop som sopor. Istället för att lägga skiten i soporna. Blir så less. Tycker ändå  att när dom bor här så ska dom fan hjälpa till, och inte hela tiden låta mej göra allt. Nån som håller med?

SKRIVET: 2009-11-17, kl 17:45:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

söta gizmo

magen börjar kännas mycket bättre nu! skönt att det inte var någon riktig magsjuka. För att vara sjuk har jag inte tid med, nu när jag ska jobba tills på fredag. Gud vad skönt sen är jag ledig helgen och jobbar bara måndan till 12.30 sen är jag ledig över en vecka, fan vad skönt=)
Sitter och funderar på vad jag vill jobba me, har lixom tröttnat på det där med hemtjänst. Vill ha ett jobb där jag klan ha med mig min lilla söta Gizmo. Är inga problem nu att ha han själv i någon timme. När jag jobbar dagtid så har min rara granne han, mycket snällt av henne=) och kvällarna så är syrrerna här och har han. Men ändå så känner jag för att jobba med något annat. Nog om detta..

Var ute och gick en långpromenad på dagen i regnet med Gizmo, han är så himla söt =)
Älskar att vara ute och gå och få springa lös.
Har tränat honom jätte mycket så nu kan jag ha honom helt lös ute! Han har blivit jätte duktig även när det kommer andra hundar, jag måste dock sätta honom ner, men han sitter stilla! Så himla duktigt av honom.



Maria kom över för några timmar sen, hade kommit hem från promenaden och slummrat till i soffan så kommer hon in farandes =)
Vi tog en latte och sen blev vi hungriga och gjorde fiskpinnar med pommes. lite konstig mat, jag vet men konstiga människor äter konstiga saker ;P
Kollade på våran favorit serie nämligen BECK annons mannen.
Ringde upp morsan oxå, hon med sitt eviga tjat, men Helena prata som en människa lixom

SKRIVET: 2009-11-17, kl 13:42:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

sjuk?



fan!
vaknade i natt va att jag fick magsjuka! uch, men nu känns det iaf bättre=)
finns det nått som är så snuskigt som att kräkas å må illa?
syrrerna va snälla och gick ut med gizmo, jätt snällt av dom, då jag inte kunnat sova så himla mycket. Har inte feber så det är nog inte så farligt.

SKRIVET: 2009-11-16, kl 23:42:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

"idol" Tove

'


Tove gör det här låten så himla bra!
Fruktansvärt bra röst!

Det som gör mej så fundersam är vem som stylar idolerna i år?
jag menar kläderna som dom har på sej är gräsliga.
Jag hade ju kunnat gjort dom hur snygga som helt alltså! med snygga kläder, just nu ser alla ut som luffare. Vet inte om tv 4 sattsar på second hand? nån som vet`?

SKRIVET: 2009-11-16, kl 23:22:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

en mössa



mössan finns på bik bok

Nu när vintern är här så är det ju viktigt att man klär sig ordentligt=)
hittade dom här baby mössorna på bik bok, riktigt snygga!

Nä men nu ska jag gå ut och gå en sväng, sen är det väll dax att sova

Go natt

SKRIVET: 2009-11-16, kl 22:34:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag klarar inte av smask!



Finns det något som är så jobbigt som att sitta framför tv:n, och någon sitter och smaskar?
Är fan det värsta jag vet!
Uch vad jobbigt det är det ända som hörs är när det göras runt i käften.
att det hela tiden ska sittas och äta jämt när jag är med, är helt ortoligt.

SKRIVET: 2009-11-16, kl 22:28:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

en nybadad hund

jaha då har jag jobbat 8 pass på raken, skönt att vara ledig i morgon hela dagen!
var och skulle ta veccinet emot den där svin-infulensan, men det va visst slut. Är andra gången jag är där och varje gång har det varit slut, så jag får väll ringa i morgon inna jag åker dit, och höra efter om det finns nått.

När jag kom hem på min  lunch så la jag märke på att en massa fiskar hade dött, så jag har hållt på att mecka med det. Fick ta ur allt vatten och stå och skrubba stenar och allt! har fyllt i nytt vatten, så ska väll släppa i dom där igen om några dagar, så jag får rätt temperatur på vattnet.



min söta lilla gizmo är ny badad, han är så himla söt när han är våt och alldeles vild =)
Tänkte att jag skulle testa att fylla upp badkaret så han skulle få simma lite, men det gick inte alls så han fick ta  en dusch.
Haha fick för mej att jag skulle tvätta astrid, men det slutade med en sönder riven arm!
Hon fick fullständig panik!

            

 
                        

SKRIVET: 2009-11-15, kl 10:41:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

go morron

jaha har jobbat nu hela veckan lång, har bara ikväll och i morgon kvar, sen ledig iaf en dag :)
Eftersom jag har jobbat nästan dygnet runt i veckan så ska jag kolla på alla repriser som sänds idag. på idol mammas pojkar. Blir bra det=)
Jag och syster min ska åka ner till coop och handla lite frukost finns inget alls här hemma! helt slut.

Har försökt att få tag på tant maria men hon tycks inte veta vart hon har sin lur då människan inte tycks svara.

SKRIVET: 2009-11-14, kl 13:19:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

*

uch regn och rusk!
nu har jag jobbat hela vecka ska även jobba lördag söndag måndag så 8 pass på rad!
ihelegen h'nder det inte så mkt, jo jag jobbar men inget annat.
Va ute med gizmo i ovädret, fick in en grej i ögat så var tvungen att springa hem för det gjorde så himla ont!
Tänk va att en liten grej kan göra så ont i ögonen.
Var tänkt att jag å annica skulle åka och handla men det fanns ingen tid till det anser hon som ska sova, så nu tappade jag lusten totalt och kollar film i stället. handla får vi väll göra nått annat år eller så. meckt med allt :P 

SKRIVET: 2009-11-10, kl 10:14:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

såg nyss





3 skit bra låtar! värt att lyssna på!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2009-11-08, kl 15:57:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

-



igår åkte vi till mobergsbar AB, med anett emma linus sanna och alla d andra.



hahaha vart tvungen att ta bild på den här snubben, som är ute och går med sin skottkärra! Mitt när jag är ute med gizmo. kunde inte låta bli att ta bilden.

Nu är maria här och har ett bh föredrag så visar bilder sen

SKRIVET: 2009-11-06, kl 23:03:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

jul bakat redan



Då har jag inte gjort annat än att ätit idag känns det som! Är alldeles uppblåst!
Maria kom hit i morse och vi käkade frukost. sen åker jag och hämtar mormor på station, och åker sen hem till mej, och så klart blev det att vi käkade ännu mera mackor. Sen begav vi oss ner på stan och sen till öb å lite små butiker, sen mc donalds så klart. Där efter så åkte hon hem och jag och maria fikade, bakade, åt mat, fikade ännu mer. Så jag är så himla mätt nu så det finns inte!

Vi bakade lussebullar, så himla gott =)

Proffs som jag själv är måste ju skryta lite skulle hålla koll på degen medans maria skulle hälla i mjölet i bunken. Jag kom av mej totalt. var i mina egna tankar hahahha så degen vart alldeles hård, blandat med smuler av mjöl klumpar. Slutade med att vi fick hälla ur skiten ochförsöka kladda ihop han. Med vatten och allt.
Degen jäste inte ett dugg. Dock i ugnen geste dom på sej lite. Riktiga proffs bagare som vi är =)
Gizmo väekar förvånandsvärt gilla bullarna, tror inte det är braför magen för han, men han nöjer sej med att smaka en lite liten bit.
Nä nu ska jag väll ta och gå ut på promenad

SKRIVET: 2009-11-04, kl 20:05:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

kopiöst


skit sköna inne tofflor =)

har jobbat på dagen idag fram till 3, helt slut. känner verkligen för att ta ett varmt bad, men har inte tid.
Har fått exem! gud vad ont och det svider  så jag blir tokig, händerna bara spricker, uch.
Fick tag på mormor nyss oxå, hon  ringde här om dagen, men fick fullständig panik och vart tvungen att avsluta samtalet, men skulle ringa upp. hon ringde aldrig men i¨dag fick jag ta på na. bra för nu kommer hon hit på fredag så det ska bli kul.
aja nu ska ja se på bonde söker fru

SKRIVET: 2009-11-03, kl 12:17:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo & Astrid

skulle ta kort på astrid och gizmo, men ingen är silla...
här kommer lite söta små bilder










hahaha gizmo biter astrid =)

Helt otroligt att en hund och katt kan ha så roligt tillsammans.

sitter och lyssnar på michael jackson triller är den bästa låten han har gjort enligt mitt tycke




synd bara att den är så seg ibörjar

SKRIVET: 2009-11-03, kl 11:52:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

lite bilder


mina små fina fiskar

... ännu mer fiskar

Kanske lite tidigt att börja dekorera jul redan, men varför inte?


men väldigt fint måste jag säga!

inte den bästa kvaliteen på bilden

satt lampan i taket istället för i fönstret


... och så ljusen





SKRIVET: 2009-11-03, kl 11:03:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

;P



har inte haft någon ork till att skriva här på bloggn.
för tillfället så sitter jag och tittar på tv-serien kulla mannen. en gammal barn film, ganska bra faktiskt. Så himla skönt att vara ledig, va det även igår, då umgicks jag med maria, vi käkade först på donken, sen vidare till flygis för att handla mat åt lata jerry. :P
Sen begav vi oss till järnia och jag handlade fog till mitt klinker golv. Vart en riktig shopping runda, vidare till rusta och ÖB.
Sen åkte vi till mej och käkade mat och kollade film.
Jag har gjort riktigt hemtrevligt här måste jag säga med en massa ljus och belysning, bilder kommer senade idag =)
Aja nu ska jag fortsätta att kolla på serien, blir väll beck senare...