SKRIVET: 2010-04-29, kl 19:21:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

min söta zebrafink



skit söt!

SKRIVET: 2010-04-29, kl 13:08:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

en dag

har haft känn både i skallen och i halsen under ett par dagar, och inatt tycks en mildare variant av förkyldning brytit ut. ingen större fara! skönt, är annars pigg!
igår så jobbade jag heela dagen, från 7.30-22.30! jäkla skönt pass! hoppade in och jobbade lite extra, är ju skit bra när man har tid att man jobbar på dygnet runt, där efter så hade jag städet oxå!
Nu idag har jag vart och jobbat till 12 bara, jätte skönt! haha och så frågar dom om jag inte kan jobba ikväll oxå, men nej det blir inget av med det. Jobbar nu åtta dagar på rad, varav några dubbelpass nästa veck, toppen! För ikväll ska jag spendera tid med min underbara hund! och bara ta det lungt!
nej nu ska damsugaren fram och sen ska jag käka och glo film

SKRIVET: 2010-04-27, kl 07:14:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdags morgon

har inte sovit mer änn ett par minuter. Var jätte trött igår kväll, men när jag väl la mej så gick det inte att sova. helt hopplöst! så det va lika bra att gå upp där vid 5 tiden för jag kunde bara inte sova. lilla gizmo passar på at sova nu han :) ska alldeles straxt åka och jobba

SKRIVET: 2010-04-24, kl 15:37:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

städat och myst!



Har inte gjort annat änn städat idag! började redan i morse, med att åka med nettan ner till städet... Där efter tog jag och lilla gizmo och gick hem. Kommer hem och ser hur det ser ut här inne. Så började räja direkt, slängde halv ruttna blommor, plocka och hade mej. skönt för nu är allt rent!




har tagit ut min vackra kisse katt! första gången idag som jag tog ut henne. satt på henne gizmos sele, och tog med som båda ut.


På span efetr lilla giii


En unge som hoppar över diket, och Astrid fattar inget, vad händer?


Skönt att ligga i solen, men är fortfarande på span!


tuss!


SKRIVET: 2010-04-22, kl 06:55:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

morgon pigga jag



hihi jag gick upp innan klockan hann ringa! kunde bara inte sova! Men kanske inte så konstigt med  tanke på att jag har börjat gå och sova tidigare på kvällen nu för tiden. Men det är verkligen jätte sönt att komma up i tid, och få massa gjort. Och inte behöva stressa!
Gizmo är så söt, det passade inte att käka vid matskålen, utan han springer in med kulorna in till vardagsrummet, och lägger sig på mattan och knaprar. så himla söt!

SKRIVET: 2010-04-21, kl 19:53:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

mästerkock!

Gjorde nyss en as god smoothie, möjligen en aning mycket banan i. as gott!


började se ut såhär med frysta bär


och så här när det var klart!

Mäster kocken helen!

SKRIVET: 2010-04-21, kl 16:53:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

wasa kanel




Sitter och knaprar på kanel knäcke! ett av mina godaste bröd jag har käkat! smakar godare änn Godis! hehe så är man sugen på nått så är det bara att ta ett kanel bröd! mums!
Har vart iväg och jobbat fyra timmar, tiden på jobbet bara rann iväg. har nu hunnit och städat och käkat. tänkte ta och kolla en sväng på förkväll, innan jag och lilla Gizmo beger oss till det andra jobbet.
hmm... trode det skulle bli sommar, men den hinner kanske aldrig komma iår, då det snöar! tur att jag inte har satt på sommar däcken ännu då!
Men bor man norr i sverige så gör man, får räkna me snö! bara tacka och ta emot


SKRIVET: 2010-04-21, kl 10:17:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

hmm

Dålig jag är på att uppdatera!
har inte hänt så mkt på sensate är kanske därför. jobbade sex pass på rad så min lediga dag (igår) spenderade jag och Gizmo hos emma typ..
skönt att vara ledig iaf en dag. Nu är det tre pass kvar innan jag är ledig nästa gång!

SKRIVET: 2010-04-20, kl 09:38:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

på väg emot en fika

Min lilla gizmo är så mogonpigg! helt otroligt. men Annica kom på mogonkvisten så jag slapp gå upp. skönt när man är ledig att få ligga några minuter extra. Men kunde iaf inte sova så lika bra att man går upp.
Nu ska vi snart iväg över till Emma å vovvarna och ta en kopp kaffe

SKRIVET: 2010-04-17, kl 19:45:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

jord+Gii

Gizmo har roat sig med att stå och gräva i jorden! så jäkla söt!


helt inne i att borra!


hade jämt göra att få bort dessa taggiga bollar..
jag menar man vill ju inte ha sönder silkes pälsen!
måste ta det försiktigt

SKRIVET: 2010-04-17, kl 14:14:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

vissa är visst avundsjuka på mitt liv!

det finns snälla och elaka människor, sen har vi  typen som tillhör den avunsjuka sorten.. Min granne tycks vara en blandning mellan avunsjuk och elak!
Tjärrningen är så feg att hon bulltar i min vägg och skriver lappar... Beklagar sig över hur lilla Gizmo sitter och skäller... Och nu har hon gått så långt att hon har skirivit en LAPP och beklagat sig över att hunden sitter och skäller HELA dagarna. Värden knackade på här nyss, och undrade givetvis hur det låg till.
Han var mycket trevlig när han pratade, vilket va skönt. sa att det fanns en berörd granne som påpekar att det ska finnas en hund som sitter och skäller hela dagarna!
Jag sa givetvis så skäller han när någon sitter och dunkar i väggen så det dånar! och att jag tycker att det är väldigt tråkigt att ffå lapp och att denna någon knackar/slår en byrå eller nått i min vägg. Så fort jag lyssnar på musik... och att denna människa till och med kan sitta och knacka i väggen när dom nedanför mig har musik på, alltså inte ens jag. vaknar mitt i nätterna av att människan slår sängen emot min vägg.
Jag sa även att jag hade talat med alla grannarna i min trappuppgång, men att det inte är någon som har hört något. hmm lite märkligt om han nu skulle göra sånt oljud heeela dagarna!
Men enligt väden så var hon tjänd i mitt oråde att gnälla. och att det är klart att hunden får skälla på dagtid! haha vilken skön snubbe! han skulle hänvisa tjärringen att komma över nästa gång hon beklagar sig!
jag skulle aldrig ens komma på tanken att lämna lilla gizmo en hel dag. kan inte fatta vart tjärringen får allt från?
men det är klart, Gizmo som är så fin! inte konstigt att hon ska gnälla, måste vara avunsjuk på att jag har en sån vacker hund!

SKRIVET: 2010-04-16, kl 13:18:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

rolig tid framöver

shitt pomfritt!
har totalt glömt bort att anmäla lilla girren till österbybruks hundutsttällning, måte ta och göra det med en gång.
Är iaf anmäld till höverös inofficiella hundutställning i början av maj, ska bli as kul. Är en sån himla mysig och trevlig utställning, förra året gick det skit bra för gizmo där, och iår tror jag det kommer gå ännu bättre. Emma och Göran ska oxå dit och ställa några vovvar!
Funderar på om jag ska ta med mej lilla brasse morsans och Björns lilla chihuahua, får väll se får inget svar från dem...
Kanske dax att hyra släp denna gång, så man får platts med allt i bilen?
Är en massa roliga hundutställningar som är nu i sommar, så får ta hit emma så vi kan boka!


SKRIVET: 2010-04-16, kl 13:10:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

tankar




Sitter här i mina egna tankar...
hoppas att det blir många små söta valpar efter Gizmo, men dom kommer inte födas förns i bärjan av juni. skulle vara så roligt om det blev ett par stycken! och att alla blir fina, men det är klart eftersom Gizmo är så fin så kommer valparna säkert oxå bli det! hehe bra med självförtroende!
Dagarna går så fort, och både jag och gizmo är sugna på vad B-M har att säga.... återkommer mer om vem B-M är och vad det är vi har i våra tankar och funderingar.
Några vet redan och andra inte...

SKRIVET: 2010-04-13, kl 19:53:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

systemkamera

Emma  hade med sig sin sjyssta system kamera och tog väldigt fina bilder!
En sån ska jag tamme sjutton oxå köpa någon gång, kan ju vara  kul att få riktigt fina bilder!



Söta lilla Leo och Dora


.... Och lilla Gizmo

SKRIVET: 2010-04-13, kl 19:46:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

promenix




Har vart ute på en promenad för ett par timmar sen med Emma och hennes små vovvar. Gizmo som har jämt göra med sina pinnar, haha så söta! släpte dom lösa i parken så dom fick busa av sig!
Va ute ett par timmar och gick runt.
Har ju vart sånt fint väder idag, men dock blåst kallt.. aja man får vara glad att det ör solsken.
Innan kom maria  och angelica över en liten sväng, fick höra av dom att det var så kallt.. så jag klädde på mej ordentligt, men va inte allsså farligt kallt märkte jag själv!
har inget att göra så funderar på att kanke gå och sova nu..? får väll se hur det blir

SKRIVET: 2010-04-13, kl 13:00:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

mysigt med sol

vilket fint väder vi har idag! vad mysigt det är!
Emma ringde och väkte mej i morse, eller hade vaknat någon timma innan, men somnat om igen!
stackarn e lite smått sjuk. har ev feber ont i halsen...
men nu tycks hon visst må bättre så vi ska ses ett tag med våra små söta hundar! kul för vovvarna oxå att få busa av sig lite med varandra!

Sitter på ballkongen och dricker kaffe, gizmo ligger och storm trivs i solen, och lilla astrid sitter på span! hahha
synd att jag inte har kameran här för då hade jag tagit kort, aja får bli en annan gång.

SKRIVET: 2010-04-13, kl 12:49:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

konstiga drömmar

sjukt vilka konstiga drömmar man kan ha!
haha drömde om att jag vart jagad utav hästar som skulle käka upp mej!
och sen skulle jag åka ner i landet till malmö, för att försöka gömma mej där, men  när jag väl kom dit så var det natt och jag gick in i en grotta för att sova. rätt som det är så hörde jag en slags fågel stor jävel som tog mej. flög iväg en jäkla bit över massa höga berg. jag vart avsläppt på en stor klippa där det var en ekorre, som var. hör hästarna komma.... och jag vaknar!
skit skum dröm!

SKRIVET: 2010-04-12, kl 17:46:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

kyrkan




har vert ledig hela dagen!
så himla skönt måste jag säga! gick som vanligt upp väldigt tidigt innan klockan hann ringa va jag uppe. fint väder har det vart oxå, så gick ner till kyrkan en  sväng, hahaha hade inget bättre för mej.
Danielle har vart här ett tag, så himla kul att träffa henne! va ett tag sen! riktigt kul
nej nu ska jag åka ut till ön en sväng och sen umgås med Emma och våra vovvar

SKRIVET: 2010-04-12, kl 17:40:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött på denna arma kvinna

Äntligen fick man tag på maria, efter någon månad. man börjar nästan undra om folk föruhuvud taget lever...! Ivriga kvinna var stressad över en bokning. har själv inte tid då jag ska jobba sex pass på rad och ledig en och jobbar sen igen några dagar... men kul för henne att hon bokar tid och gör det själv. Istället för att vänta!
jaja är man stressad så är man. Har annars haft detta presentkort sen jul, så tycker det är lite märkligt att man inte kan vänta ett par veckor till då. Nu när det ändå har gått så lång tid.
Jag ska skaffa hund en om ett tag när jag hittar någon lämplig. och mär B-M hör av sig!!
skiter i det där nu kände jag när hon ska stressa så

SKRIVET: 2010-04-11, kl 11:05:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

har en plan




Har bestämt mig, ska ta med mej Emma någon dag med vovvarna till kyrkan och ta fina kort!
tycker att denna bilden blev hyfsat fin. men tänk en ren och ny kammad hund, tror det skulle bli  skit snygga bilder
!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 11:02:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

morgon pigga jag



                                 God morgon!

I morse tycks jag ha vaknat väldigt tidigt! låg i sängen och va hur pigg som helst, men tänkte för mej själv vad ska jag gå upp så tidigt för. Så jag låg och vände och verd mej, till sist så somnade jag om. Hann vakna igen inna klockan ringde vid 9. Hur piggelin som helst, så passade på att ta en lång promend runt fängelset...
Bade gizmo och mej själv :) så nu är vi rena och fina.
Min frukost idag blev godis. så himla sugen!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 23:02:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

roar sig

Nu är flickorna glada och pigga!
Medans jag och lilla Gizmo är hur trötta som helst.
Är så himla sugen oxå på att gå ut, men ska jobba i morgon så har varken lust eller tid riktigt. Passar på att umgås med min lilla Gizmo :)
Ser lite smått kul ut, nettan emma och terese står i hallen och surrar och har kul. Och vad gör sandra, hehe jo hon har somnat i soffan... Hahaa så kul att se på!
jaja nu ska väll jag snart ta och gå och knyta mej
Och så ser jag fram emot lönings helgen

SKRIVET: 2010-04-10, kl 23:02:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

roar sig

Nu är flickorna glada och pigga!
Medans jag och lilla Gizmo är hur trötta som helst.
Är så himla sugen oxå på att gå ut, men ska jobba i morgon så har varken lust eller tid riktigt. Passar på att umgås med min lilla Gizmo :)
Ser lite smått kul ut, nettan emma och terese står i hallen och surrar och har kul. Och vad gör sandra, hehe jo hon har somnat i soffan... Hahaa så kul att se på!
jaja nu ska väll jag snart ta och gå och knyta mej
Och så ser jag fram emot lönings helgen

SKRIVET: 2010-04-08, kl 21:32:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

sova




Jag är helt hopplös. Kom av mej totalt när morsan skjussade hem mej. Glömde luren i hennes bil. Innan jag ens kom på att jag kunde ha glömt den där, hade,  jag hunnit få damp ryck här hemma, sprang runt och leta överallt. hahha gammal och senil, att man glömmer vart man lägger sina prylar.
Har tidigare idag jobbat, gått på stan meg morsan, och hon hade med sig lilla Brasse. Han är ju så söt!
Har vart trött sen klockan 17 idag, så nu tänker jag krypa ner orkar inte va vaken

SKRIVET: 2010-04-07, kl 22:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chokladtäckta mandlar pudrade med kanel



ruskigt vad gott det är med detta natur godis!
mums!
är en mandel, choklad rundt mandeln och sen är det pudrat med god kanel runt om. smakar bara mer!

SKRIVET: 2010-04-06, kl 20:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

nötter



Jag är så himla sugen på nötter! shitt att man kan få ett sånt plötsligt sug!

SKRIVET: 2010-04-06, kl 20:55:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

min lilla sockertopp




tänk vilken söt liten vovve jag har!

SKRIVET: 2010-04-06, kl 12:30:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

utställnings år?




Oj vad tiden går, redan början av arpil! måste anmäla gizmo till österbybruks hundutställning som är i maj... tror morsan skulle me oxå, så får väll anmäla vovvarna.
För iår ska jag och lilla gizmo sattsa på iaf ett cert, men det får man ju se hur det blir. Men vi sattsar!

SKRIVET: 2010-04-06, kl 12:27:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

vart visst fint väder

Vart så himla trött i morse! Orkade knappt gå upp, men när man väl går upp så blir man ju pigg!
Har nyss vart ute och gått en prommis med lilla Gizmo, skönt väder. Det var så grått när jag va ute första vändan, men maria sa att det va fint väder... och jag fattade inget, men kom ut, och kännde vilket härligt väder! varmt för en gångs skull. Nu vill vi ha sommar och sol, och kunna bada!

SKRIVET: 2010-04-05, kl 13:41:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

påsk helgen

har haft så mycket att göra under åsk helgen så jag knappt har haft tid att sitta vid datorn.
Fredagen började med kan man säga med att jag och annica åkte ut till ön, åkte till Marie och klippte gizmo. sen till lotta på middag. Blev sent innan jag var hemma, och då vart det så klart att bada och föna lilla Gizmo.
Tidigt på lördag morgonen gick vi upp. Kammade och gjorde lilla Gizmo fin, inför utställningen på älvsjö.
Gick väldigt bra! I den öppna klassen kom han som andra finaste hane, och sen som tredje finaste hane! väldigt bra!! Han fick oxå ett CK =)
väldigt trötta när vi kom hem, men jag passade på att träffa Emma, tog en härlig prommis och sen gick vi ut och käkade middag. Trevligt men synd bara att servicen inte va den bästa...
och i söndags så var vi hela dagen hos mormor!
Så har med andra ord haft fullt upp, men har haft en riktig rolig helg!
Nu snart så ska jag ta och bege mej till jobbet

SKRIVET: 2010-04-01, kl 19:11:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo har parat sig!

och så kom hon med lilla söta tiken siindy.
parningen gick bra! bara att det tog ett tag innan gizmo fattade hur man skulle göra. han höll på att jucka runt på skallen och på andra håll. Men till sist fattade han med lite hjälp.
Trode att han skulle vara trött nu efteråt, men det tycks han inte vara! så ska väll ta en promenad nu snart tänkte jag.
är väll vad jag har gjort hela dagen typ!
Dom kommer i morgon igen, för att para tiken ytterligare en gång till, så vi hoppas på många fina valpar!