SKRIVET: 2010-01-25, kl 22:18:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

du e min man

har fått den här på min hjärna! är så dålig att den är bra ;)

SKRIVET: 2010-01-25, kl 22:16:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

gizmo

sovit, sovit och sovit idag. min nya hobby helt enkelt att bara sova. är det bästa jag vet!
givetvis har jag och min underbart söta gizmo vart ute på en redig promenad!
nä orkar inte skriva mer här nu

SKRIVET: 2010-01-23, kl 22:15:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

höhö

SKRIVET: 2010-01-23, kl 21:12:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

jo

maria ringde mig igår kväll, så vi bestämde att vi skulle gå ut. riktigt kul!
har varit så skönt att vara ledig hela dagen! kom hem från teatern vid 4 i morse, passade på att gå till tvättstugan och påbörja där... sov till klockan var 10, sen fick jag stressa ner till tvättstugan.. uch det är bland det värsta jag vet att hålla på där nere. är så långt borta...
annars så har jag och lilla girren bara slappat framför film, och myst i soffan!



SKRIVET: 2010-01-22, kl 18:52:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

gym flex

jag och maria har nyss käkat kollat beck, som vanligt! andvänt gym flex. det är en tränings maskin som gör jobbet åt en. i stället för att man håller på själv. Fiffig uppfinning, man ser hur musklerna arbetar. Och men känner verkligen det oxå!
gäller bara att  man sätter den på musklerna så så spänns det år regält!
det ända som man gör att att ha på en gel och sen sätter man på apparaten på den kroppsdel man vill träna. och trycka i gång han. jag hade den här på mig i 20 minuter igår och känner att jag har någon form av träningsvärk. idag hade jag på mig den medans jag städade av lite..
jag ska testa den här i några veckor tänkte jag oc se om det ger något resultat. är helt inställd på det bästa så klart! så inställd på att den fungerar, och skiter fullständigt i vad alla andra tycker om sådanna här metoder.
tänk om det skulle fungera, tror på det här!

SKRIVET: 2010-01-21, kl 20:57:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

katten mensar

fick som en panik kännsla igår kväll, över att jag skulle upp tidigt för att jobba. Men det gick bra upp kom jag efter ett jäkla velande!
lilla astrid tycks ha kommit in i någon form av löp period nu. jobbigt hon går runt och jamar ålar sig och är allmänt knäpp. sitter i köket och bara skriker. läste på internett att katter mensar i 5-8 dagar. antingen mensar dom 2 gg/år. men finns visst endel katter som har sin menstraktion varannan vecka typ. herre gud, hur ska jag stå ut då?

kollade på halv åtta hos mig för ett tag sen. synd att jag själv inte skulle kunna ställa upp i något sånt. kan inte stoppa in vad som helst i käften min. tyvärr! förvånar mig så att folk kan lägga ner timmar i att göra mat. jag skulle ha ledsnat för länge sen!



SKRIVET: 2010-01-20, kl 01:32:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

l

sitter och funderar över hur folk kan vara så trött på kvällarna? visst jag förstår att man vill lägga sig i tid om man ska upp och jobba, och så. men vadå verkar som om folk går och lägger sig redan 9 på kvällen. måste kanske vara något fel på mej som är hur pigg som helst! skulle gå och sova men kom av mig. är inte det minsta trltt, så varför ska man ens försöka att sova? skulle kunna sitta uppe hela natten känner jag.

SKRIVET: 2010-01-20, kl 00:51:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

inget trött

har inte haft så mkt för mig idag. är ledig men kommer inte mej för till att göra något.. hmm skumt.
hur som helst så kom maria över på dan så vi kollade film, mysigt synd bara att man pratar igenom hela filmen, som vanligt. Maria har haft en fruktansvärd huvudvärk i drygt två veckor. hon sökte runt på nätet och fick för sig att hon hade åkt på hjärninflamatinon... efetr ett väldigt velande hit och dit så vi åkte ner till akuten, lika bra. fick vänta i tre hela timmar innan hon ens vart klar. herre gud. sjukvården i länet där jag bor är nog landets segaste ställen!
men det var ingen fara med människan utan hon liter av spänningshuvudvärk. uch stackarn inte alls kul, har själv haft det och inget det är vidare.

Gizmo stannade hemma med nettan, som var ute på en långpromenad med honom, mendans vi var på sjukhuset. skönt att jag fick lite annat att göra änn att bara sitta hemma och tjura!

jaha och nu är klockan snart ett och jag är inte det minsta trött. ska väll ut och gå eller något me min lilla prins !

SKRIVET: 2010-01-19, kl 16:00:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

sova är min grej

nu e bilen lagad! gud så himla skönt.
Igår på mötet gick det bra, kom inte fram till så jätte mkt. är så himla svårt att veta hur man vill göra, så man inte ångrar sig om nått år, och kommer på då hur man igentligen vill.. kommer vara bland det svåraste beslutet som jag/vi fattar om hur vi ska göra! vi ska boka in ett möte igen för att diskutera...
kännde meh så förbannat irretard igår, vet inte om det hade med att göra att jag var trött? hmm... har dom senaste dagarna inte gjort så mkt mer änn att sovit.. har nästen vänt på dygnet, uppe på nätterna och meckar, och sover på danen..
har för en gångs skull sovit ut ordentligt, vart så förbannad när vi kom hem på nettan för att människan ska börja smaska det första hon gör, så jag gick och lag mej istället.  var jätte skönt att sova kännde jag! känner mej inte alls lika irreterad och trött nu! som jag var igår.
har iaf kammat och gjort gizmo fin. han hade några små kocker bakom öronen så tog balsam spray, så dom löste upp sig. han var inte alls på nått humör för att bli kammad idag, han är lite smått grinig hihi, så sött :)
vet inte vad jag ska hitta på ikväll, någon som vet?

SKRIVET: 2010-01-18, kl 15:42:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

allmänt trött

jag kan inte mer än bli trött på kvinnan! här tar hon hem lite vänner för dom ska gå ut på lördag kvällen. Vilket är helt okej, bara att dom tar undan efter sig.
vilket dom gjorde oxp förvånandsvärt. danielle ringer mig redan vid kvart över ett på natten, då var dom i sån fas tydligen och ville bara hem och lägga sig. nettan lyckas spy ner hela sovrums golvet och ligger och ålar runt ligg i den, fyy vad snuskigt.
hon fick undan spyan och duchade på 2,5 timme. fick jag sitta lagom irreterad och vänta på att jag skulle kunna gå och sova, synd att man inte känner någpn som bor i närheten...
redan på söndagen sa jag till denna kvinna att hon fick damsuga och torka av. För hur det änn är så blir det ju jätte skitigt anser jag.
men näääj då, kommer hem på söndag kvällen och är redan innan jag kommer hem smått irreterad. men säger inget, ska gå och sova och ser till min förvåning att männiksn har lekt runt i min säng, medans jag har jobbat, uch vad snuskigt at jag inte ens får ha min egen säng i fred!  inget är gjort. Kunde ana det själv men jag kan inget annat änn tycka att hon åt min stånde kunde göra rent efter sig....
Ber henne idag / måndag att hon får städa och göra rent. Men nej så klart inte, jag blev så förbannad att jag ställde mig och skrubba själv. tål det inte att det ligger damm tussar och puder på golvet, är så äckligt!
Tog för mig 2,5 timme att torka av och damsuga och ha mig. vart helt slut alltså. Tror ingen förstår hur jobbigt det är att varje dag få städa och plocka efter min kära syster anett!
för gör inte jag det så är det ingen som gör det heller, och då kan man lika gärna bo på en sop tipp! nej rent och fint anser jag iaf att man ska ha. gärna damsuga 25 gånger om dagen så allt små damm försvinner !

Nog om detta....
ska ut till ön nu snart och ha någon form av möte med familjen, ang hur vi ska göra med allt, företaget bland annat...
ska träffa advokaten den 19 februari, och i vår familj är man ute i tid med att planera :P men det är ju bra det me, så att man inte sitter sen och inte vet ett dugg...
får väll se om vi kommer fram till något vettigt

SKRIVET: 2010-01-16, kl 12:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

+

papillonringens sida har kontaktat mig på morgon kvisten här. så nu ska gizmo skrivas in där, kul! får väll se men blir väll när dom uppdatarar sidan som han läggs upp där. vi får hålla ögonen öppna :P
jag och gizmo var så himla trötta i morse, vi låg ända tills klockan var tio, och sen åkte vi net till städet. skönt att ha det klart!
nej nu måste jag börja göra mig i ordning och käka gå en promenad me hund, sen ska jag jobba kväll i kväll
tjao

SKRIVET: 2010-01-15, kl 23:52:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

gott och blandat

musik jag lyssnar på

SKRIVET: 2010-01-15, kl 23:16:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

**

ingen som ser vad jag skriver. Knappt att jag själv ser så ändrar allt nu då :P

SKRIVET: 2010-01-15, kl 23:14:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

samma visa varje dag

kom hem för ett tag sedan, fick börja med att diska upp nettans disk. Vad trött jag blir på att få ställa mig och plocka undan efter mina syskon!
Tänk att jag gör samma sak varje morgon! Jag ställer klockan på typ halv åtta, klockan ringer i ett kör. Men jag orkar inte gå upp, så den ringer på. Och nattan och annica blir tokiga på att jag inte stänger av han. Kommer inte upp ur sängen förns närmare halv tio, och går då en promenad på ca 30-50 minuter med gizmo. Kommer hem och börjar plocka och ha mej, bäddar sängar och damsuger och torkar golven, varje dag! Men idag tänkte jag att jag skulle strunta i att damsuga, men kom visst av mig av någon konstig anledning för jag började iaf att damsuga och ha mig. Kommer på mig själv när jag va klar att jag skulle strunta i det. aja skönt att ha rent och fint, och ha allt i sin ordning!
Annars idag så har jag inte gjort så himla mkt kollat på film och varit ute och gått =) är väll det ända
Jag har anmält mig och gizmo till lilla stockholms hundutställning, som är på älvsjö mässan iår. Den är dock inte för änn den 3 april. Men hade inget att göra så det va ju lika bra att jag anmälde oss dit, så nu är det betalt och klart! Ska verkligen bli jätteroligt!!

Vet inte om min lilla kisse Astrid har kommit in i någon form av löp period? hon är så konstig på något sätt, håller på att åla sig och är allmänt knäpp... aja får väll se, det kanske finns någon form av katt skydd, som det fins åt hundar när dom löper, hmm får kolla upp det här. Men hon är ju inte ett år änn så hon kanske inte har kommit in i löp perioden. Är nog något annat

 

SKRIVET: 2010-01-14, kl 17:06:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

kan inte sluta lyssna på den här

SKRIVET: 2010-01-13, kl 21:19:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

full rulle

har nyss varit och fikat med maria och emma. riktigt mysigt =) va så himla länge sen som vi satt ner och fika så det va jätte kul!
sen begav vi oss för att handla!
har haft fullt upp hela dagen idag.
allt började med att jag gick ut med gizmo, sen skulle jag bara till bilen och fixa en grej... kommer in i porten och skulle slänga en påse som jag inte skulle ha kvar. kommer av mig totalt! jo jag slänger bilnyckeln i sopnedkastet! och till råga på allt så märker jag inget. utan jag går in som vanligt och börjar plocka och ha mej, sätter på en film. Och annica oah jag sitter och pratar, rätt som det är kommer jag på... vart fan har jag lagt min bilnyckel? hmm börjar leta runt här inne, och säger till annica det skulle inte förvåna mig ocm jag har slängt den sa jag.. Men gick till bilen för att kolla men där va den inte. sen kommer jag på jag måste ha slängt den i sopnedkastet! jag ställer mig och börjar mecka med massa mejslar och alla olika slags verktyg. Men får inge upp skiten! slutade med att jag ringde vaktmästaren så han kom och styrde upp det hela! snällt av han. Va ju tur att inte sopbilen kom. jag som bara har en enda bilnyckel. aja nu ör den till rätta iaf!
åkte sen och jobbade. som vanligt ska det tryckas in så mkt så att just jag ska bli sen.
kommer hem och tar och käkar llite och sen skulle jag åka för att hämta maria, kommer till bilen och sååklart så ska jag glömma bilnyckeln inne. till råga på det så hade jag lagt den av någo konstig andledning i ena skon inne. virrig som jag är!


jag har nog bland det skönaste jobbet som man kan ha! tänk dig att du plockar och donar, ingen som är där och stör utan du gör allt i din egen takt!
det är du som är ansvaret för att jobbet blir bra.
du får betalt för 2 timmar men är oftast klar redan innan 1 timme och då är det fint gjort oxå. du behöver alltså inte känna dig ett dugg stressad för att tiden inte ska räcka till, för det gör den verkligen!
har dock emellan 17-06.00 på dig att göra det klart, emn för mig gör det inget är endå en riktig natt uggla som jag är. Jag blir oftast mycket piggare sent på kvällen


tjao bella

SKRIVET: 2010-01-12, kl 11:28:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

fryser

har fruktansvärd huvudvärk, och känner mej yr. är kanske åleren det beror på, vad vet jag?
har iaf hunnit gjort rent mina två akvarium, så nu är som rena och fina. Vilket jobb det är att hålla på med detta vatten! aja nu är det klart iaf, skönt det!
har damsugit av golven var så himla smutisgt här och så vädrade jag ur lägenheten oxå, så nu är det iskallt här  inne. Men det blir frächare luft inne om man vädrar ur!
jag och girre tog en promenad i morse så är dax nu att gå ut igen. sen ska jag jobba...


SKRIVET: 2010-01-12, kl 11:24:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

rihanna

SKRIVET: 2010-01-10, kl 21:21:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

helt slut

natten gick bra jeanette somnade med en gång så fort hon lag sig! jag och  hon fick dela säng då nettan inte kunde tänka sig att flytta på sig! vaknade flera gånger av hatt hon låg och sparkade på mig! gizmo skulle ligga på kanten vid jeanettes huvud och astrid låg på sidan av mig, så söta djur jag har!
Vi bestämde redan innan vi han somna att hon skulle väcka mig, men jag vaknade före henne. och sprang ut en liten snabis med lilla gizmo, medans hon låg och drog sig. sen gick vi iväg till pulka backen och där körde hon med en jädra fart! ocg gizmo skulle så klart springa efetr som ett fjån, gud vad söta dom var i snön!
när vi var kalla och klara skyndade vi oss hem och hon badade och jag packade grejjer, sen tog jag ett bad innan vi åkte till donken för att käka lite. Där satt maria redan och väntade på oss :)
jag skjussade hem henne efter, och sen åkte jag ut till morsan och där var mormor och sussi benny och deras katter. vi fikade och käkade lite. Och gizmo låg mest i soffan framför en varm och skön brasa!
Nu har jag nyss kommit hem och ser på johan falk. tycker att det är lite festligt då filmen utspelar sig i göteborg, men inte en endaste pratar göterborska i filmen. Alla pratar stockholmska, för klockrent!



SKRIVET: 2010-01-09, kl 22:36:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

hela dan på ön

jag och gizmo tog det lungt i morse. tog en promenad och sen damsög jag av lite här hemma. sen åkte jag och gizmo till jobbet så det vart avklarat! skönt, där efter åkte både jag och gizmo ut till ön. Hämtade upp farmor på vägen och sen åkte vi till lotta. jeanette började genast tjata om att hon ville åka med mig hem. vilket hon fick oxå!
Annica som i fredags blev 17 år grattade vi hos lotta med god mat och fika. och ett evigt tjat på ungen att vi skulle åka. så det va lika bra att åka efetr allt :)
Vi satt i bilen och lyssnade på rabapapa, eller vad den nu heter


direkt när vi kommer hem så river hon ut hela väskan och sen skulle hon ta ett skum bad, mysigt för henne! Lika bara att passa på när hon är här att bada 25 gånger!
visade henne alla leksaker som maria och jag har samlat på oss. så nu sitter hon och pysslar med det och tittar på filmen nicke nyfiken och käkar godis och dricker te






mitt söta lilla troll

fick ingen bra bild på promenaden med sessan och gizmo. Båda sprang bara runt och busade...

SKRIVET: 2010-01-07, kl 22:21:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

helan & halvan på vift genom sverige/finland





värt att kolla på samtliga! maria och sin kamera alltså

SKRIVET: 2010-01-06, kl 22:07:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

skumt



 

 

SKRIVET: 2010-01-05, kl 13:56:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

semester bekymmer

har haft fullt upp att göra en hemsida till min lilla Gizmo! har inte haft tid att sitta på bloggen någpt,
Nu har jag fått upp alla hyllor och skåp. Är bara lamporna i taket kvar nu... Men skönt att allt nu nästan är klart!
Igår ängnade jag min lediga dag nere på stan med nettan. Hittade en hylla på jysk som jag och björn monterade upp! tack för hjälpen sen badade och kammade klippte klor på Gizmo så nu är han ren och fräch =)



Har lagt in om semester men verkar inte få det. Kan inte förstå vitsen med att man måste ta ut ett visst antal semesterdagar per år. När man söker om semester och sen inte får det ändå! Blir så trött...
Så jag kan helt enkelt inte boka reser eller planera in något när det ska bli såhär! Tur att jag inte hade planerat något nu då!
Förra året så sa dom till att jag vart tvungen att ta ut dagar, med när det sen väl kom till kritan då fanns det inga vikarier så det var bara för mig att jobba på!
samma visa nu, ska sluta ta semester!
Idag kväll blir det jobb för min del, och nettan tar med sej gizmo ut till ön! 

SKRIVET: 2010-01-01, kl 23:43:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

nu ska vi sova!

hade klockan på ringnig i morse men somnade om, så himla skönt att inte behöva stressa upp! är det alltra bästa med att jobba kväll! att man får sova!
jag städade tände ljus sen ringde mamma, så vi var ute och gick i en halvtimme. Sen gick jag och gizmo hem och jag käkade.
jobbade tills 22 ikväll, när jag kommer hem så är nettan å annica borta, antar att dom är på bio, dom surrade om det tidigare på dagen! städade igen nu på kvällen och tog en promenad i kylan! nu är vi så trötta!
Gizmo ligger här i soffan och bara väntar på att vi ska krypa ner under täcket och sova!
Tror bestämt att jag håller på att bli förkyld. Får se, sist jag blev förkyld så var jag bara det en dag sen gick det över!