SKRIVET: 2010-02-28, kl 18:53:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

en kväll på teater



vilken stämningsfull kväll vi hade!
det blev teater, och jag kom av mig totalt! som vanligt med andra ord, fick ett paket med tuggumin av en skön vakt. gled runt där inne och knappt visste vart jag var! haha..
När vi skulle gå hemåt sen så hade jag så kul så det finns inte! nettan å sandra skulle promt vara kvar där inne, medans jag å danielle gick på ut för att slippa kö..
i all väntan så kommer en arab sort fram och börjar mucka, vilket jag tyckte var fruktansvärt kul, han frågade vart jag kom från och jag kunde inte mer änn klämma till att jag kom från bananernas land där man får klättra efter cockos nötter, fan vad irreterad araben vart hahaha
nettan sprang å danielle halkade efter, jag å snadra gick men fyy vad halt det va

SKRIVET: 2010-02-15, kl 19:49:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

allt e så meningslöst

endel verkar tyvärr njuta av att göra andra väldigt ledsna. tyvärr så är det så! som skiter i allt, för det är inte ---- som bor här, utan bara sover och är här dygnet runt... som tar fram och grisar ner, och bara i rena protesten skiter i att ta undan efter sig. tar hit bekanta och sen bara skiter i att ta undan, för det e väll så att ---- bor på hotell och ska ha tame fan allt serverat. vet själv inte hur mkt mer jag ska orka med detta... får ta och flytta själv heltenkelt

SKRIVET: 2010-02-15, kl 19:40:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

höhöö

SKRIVET: 2010-02-14, kl 19:09:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

har vuxit ifrån det här med blogg...

glömmer totalt bort att jag har denna blogg... trisst för alla läsare som har minskat nått kopiöst, aja.... får väll försöka styra upp det här på nått vis..
Jag nettan å sandra gic ut igår kväll iaf, tråkigt bara att dom två skulle vara så sega. fick styra upp det hela själv, men jag hade iaf väldigt kul :) kände inte en kotte, men vad gör det. Kul att ingen vet vem jag va heller, sånt gillar jag!

 

SKRIVET: 2010-02-11, kl 21:58:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

för härlig



fan det svänger ju om han

SKRIVET: 2010-02-11, kl 21:56:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

familjen

¨

har totalt glömt bort den här sidan

SKRIVET: 2010-02-03, kl 15:12:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

'

har och är fruktansvärt dålig på att uppdatera den här bloggen. ber om ursäkt över detta!
Har kommit in i en preiod när jag nästan bara sover, sover och sover. blir aldrig riktigt pigg... jobbigt, Nettan väckte mig vid 10 imorse då hon skulle iväg och jobba. jag orkade inte gå upp, utan låg och sov istället tills klockan vart 12! skönt. Men nu känner jag mig hur trött som helst, och har bara vart vaken i 3 timmar. hmm skumt att jag e så himla trött. kan nästan sova hur mkt som helst och ändå vara lika trött. skumt!
uch har ingen lust alls att gå ut i stormen, men lilla girre måste ju ha sin promenad! han verkar inte bry sig att det blåser och yr snö. han tycker det e härligt :P skön hund jag har.
istället att gå på vägen där det är plogat, så ska han envists med att hoppa i snön som är högre änn han själv, så jäkla söt! hoppar som en kanin och meckar. har iaf världens sötaste lilla sockertopp :)



har fått den här på min hjärna

SKRIVET: 2010-02-02, kl 21:29:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

meckt me bilen

jag och bertil har hållt på havla dagen med att mecka med bilen hans. fick igång han! skönt det för den har vart paj ett bra tag nu :)
åkte till rösa för att värma upp han. åkte och handla oxå, betil hade ingen mat alls hemma, så lika bra att handla på ba.. sen kolla vi på film och gosa med lilla sockertoppen!

SKRIVET: 2010-02-02, kl 20:21:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag har kommit av mig

har haft fullt upp med annat så har helt totalt glömt bort den här bloggen.... hoppas på ändring på det, men får väll se hur det blir med det...
Den senaste tiden så har jag inte gjort så mkt mer änn vart väldigt frustrerad.
samt jag å birgit har vart på kryssning. riktigt skoj måste jag säga