SKRIVET: 2009-10-19, kl 20:08:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

bara massa gnäll

uch känner mej helt slut!
Är fruktansvärt trött och irreterad, varför? har ingen aning. Mina händer är alldeles förstörda, så dom blöder så fort jag böjer fingrarna iprencip. Funderar på om jag kanske ska sjukanmäla mej från jobbet, men det har man inte råd med, så frår helt enkelt gå till jobbet fast det gör så himla ont.
..... Hjälper inte med någon salva, har prövat allt. Knappt all helosan gör någon verkan. Svider vad man än tar på, och efter ett tag så börjar det blöda. Ser nästan ut som att man har skärt små risper på hela händerna, exsem har jag nog oxå fått.

Annars idag har jag lämnat tillbaka lilla kiara, så söt hon är =) Lilla Gizmo är helt slut efter allt bus.


En sak som är så himla konstig är att syrrerna bor här, inget märkvädigt med det, men det är precis som att dom bor på ett hotell, och får allt serverat. man tar fram och man grisar ner, men ingen tar undan efter sig. Så fort jag ber om att det ska damsugas tex, så blir det ett jävla liv.
Jag tar undan jag städar jag bäddar jag damsuger torkar golv, lister möblerna allt gör jag, är fruktansvärt jobbig.
Nu när mina händer är så trasiga så jag sagt åt dom att dom ska diska, vilket dom inte gör. Jag får ställa mej mitt i nätterna för att diska högar! uch det är så äckligt.

Blev så less och sa till dom. Känner mej så irreterad att det bara kokar i mej! Skit griniga som dom är så överdriver annica och ska skura i taket, vad löjligt. Blir inte ett dugg irreterad, på att det ska överdrivas



gizmo och kiaara på morgon promenaden

......Sammanfattning om veckan



Hälsat på morsan

SKRIVET: 2009-10-16, kl 13:26:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

men lillla

SKRIVET: 2009-10-16, kl 13:22:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

hundvakt i några dagar framöver

 

Är för närvarande hundvakt till lilla Kiara, som är någon slags blandras mellan nån spetts tror själv att hon även är blandning mellan lundahund då hon har 5 tassar... eller 5 klor på varje tass, även på bakbenen.

Är iaf skit söt. Annica fick panik i natt bnär hon låg på soffan för att sova och Kiara hoppade upp i soffan...  Tror hon är lite osäker eftersom hon morrade både åt mej och åt annica igår. I´dag är hon  hur glad och sprallig som helst, håller på att jucka emot gizmo som blir skit sur...
Dom är så söta ihop, blir sugen själv på att skaffa en till...

SKRIVET: 2009-10-14, kl 22:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

du är så söt






Jag har verkligen världens sötaste och vackraste hund som finns!

SKRIVET: 2009-10-14, kl 09:14:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är man störst i europa?




Fått hem min usb sladd, äntligen.
Har åkt ut till ön 2 gånger och varje gång har jag glömt han! Senil som jag verkar ha blivit.
Sitter för tillfället och tittar på vädret, kraftiga nordvindar i pajala.... lokala regnskurar, dom får till det så klockrent när dom pratar =)
Idag blir det jobb till 17, sen kommer morsan hit och hjälper mej att rensa ur allt skit i förådet nere i källaren. Kommer hit en container idag här, så man får passa på! Sen blir det städ, men det går ju ganska så fort...

SKRIVET: 2009-10-10, kl 21:04:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

hittar tydligen inte den andra låten, värkligen synd!



Gillar igentligen inte alls rock, men måste säga att dom hör 2 är fruktansvart bra!

SKRIVET: 2009-10-07, kl 13:42:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

hahhaha



Sitter här och kollar på lite klipp från idol, vilka nötskal det är som söker! hahhhaa helt otroligt.

 

SKRIVET: 2009-10-07, kl 13:34:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

....att lyssna på



gud vad jag älskar denna låt! så himla bra!!!

har inte fattat att dom sjunger Evacuate the dancefloor, trode av någon konstig anledning att hon sjöng rock you in the dancefloor, Maria blev tokig på mej... så klockrent att jag inte fattar!

SKRIVET: 2009-10-07, kl 13:29:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

SKRIVET: 2009-10-07, kl 13:25:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

morot, ja tack =)



Har kommit in i någon form av morots period. Fan vad gott det är med kalla hårda morötter!


Har nyss käkat lite mat, ska möta upp anagelica snart vi ska på bygg-möte och sen en sväng på markanden... blir ju kul att kika runt lite

SKRIVET: 2009-10-06, kl 10:51:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

go morgon



Hunnit med en massa här på morgon kvisten. Städat, varit ute och gått i några timmar, diskat käkat, ja massor. Nu sitter jag här och halv lyssnar på efter tio , senare idag så ska jag träffa maria och sen jobba. Ganska skönt ändå att bara jobba kväll... men ändå inte, för det blir jobbigt i längden. Hatar att behöva stressa upp på morgonen. Är skönt att kunna ta det lungt. Men är ändå skönt att vara ledig på kvällen, när alla abdram är lediga.. som sagt både för och nackdelar...

Om en vecka så kommer grovsoperna hit med någon container, ska passa på att slänga en massa skit som jag har nere i källaren. Får ju passa på.

 

 

SKRIVET: 2009-10-05, kl 18:04:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

hunnit mkt på 24 timmar




då har vi varit i sundsvall. vi begav oss vid 3 på natten, när alla går hem från krogen =) Sov inget alls natten där pga undgar!
Det tog ca 5 timmar upp  dit. Blev ljust när vi var framme typ!
Han hem till 5 tiden, var helt slut. aja
För gizmos del gick det hyfsat bra, han vart iaf plaserad.
och lilla dora vart inte ens plaserad, jävla dommare som gav alla hundar 2:or.

Iadg har jag vart på elgiganten och köpt mej en mini lapptop. den är faktiskt ganska snabbtänkt, bilket jag inte trodde. Perfekt att jag har en dator.

SKRIVET: 2009-10-03, kl 16:18:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är den klar !

efter mycket jobb med designproblem upplyste min kära syster att man kunde ta gratis bloggdesigner från google, så det var så hon gjorde :)
tack så mcyket älskade syster ! - besök henne gärna ! http://annicasidebrand.blogg.se
slänger in en liten bild oxå som redan finns här på datorn, och nu jäklar ska jag komma igång med bloggandet !


jag är lite spänd och nervös inför morgondagen när vi  ska på hundutställning i sundsvall, vi åker redan klockan 3 här inatt! och vi vet inte ens om vi hittar helt säkert. men det blir nog bra, hej pårej bloggen ! :D